سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شوادان رهکاری بومی برای معماری پایدار

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 672

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASUSC01_315

Index date: 27 September 2014

شوادان رهکاری بومی برای معماری پایدار abstract

در معماری معاصر تغییراتی که با توجه به معیارهای زیست اقلیمی و پایداری پدید می آیند، هر روز اهمیت بیشتری می یابد. سخن از پایداری در معماری را می توان به تصور و طراحی ساخت و سازهای آینده تعبیر کرد آن هم نه با پایدار فیزیکی ساختمان بلکه با پایداری و حفظ این سیاره و منابع انرژی آن. دین ترتیب اینگونه به نظر می رسد که می توان پایداری را بر پایه الگویی تصور کرد که در آن مواد و نابع در دسترس بیش از هدر دادن و نادیده گرفتنشان با کارایی بیشتری به کار گرفته شوند به طور خلاصه منظور از بوم شناسی ساختمان این است که بر قابلیت ساختمان برای تلفیق عوامل محیطی و جوی و تبدیل آنها به صورت کیفیت های فضایی و آسایش و فرم تمرکز گردد. با توجه به شرایط اقلیمی ویژه کشور ما بررسی راهکارهای بومی در راستای ک نترل شرایط محیطی ناگزیر به نظر می رسد که این مهم خ ود گامی بلند در جهت معماری پایدار می باشد، شوادان یکی از این راهکارهاست.

شوادان رهکاری بومی برای معماری پایدار Keywords:

شوادان رهکاری بومی برای معماری پایدار authors

امیر محمدی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه معماری، شوشتر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حبیبی، سید محسن، (1371)، الگوی ساخت مسکن در شهر های ...
پورعلی، حسن علی، (1383)، دزفول، افروز، تهران. ...
امام، سید محمد علی _ (1382)، تاریخ جغرافیایی دزفول، دار ...
صارمی، علی اکبر، (تقی رادمرد، )، (1376)، ارزش های پایدار ...
نعیما، غلامرضا، (1376)، دزفول شهر آجر، سازمان میراث فرهنگی کشور. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شوادان رهکاری بومی برای معماری پایدار" توسط امیر محمدی نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه معماری، شوشتر، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار، راهکارهای بومی، صرفه جویی در انرژی، شوادان هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 672 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در معماری معاصر تغییراتی که با توجه به معیارهای زیست اقلیمی و پایداری پدید می آیند، هر روز اهمیت بیشتری می یابد. سخن از پایداری در معماری را می توان به تصور و طراحی ساخت و سازهای آینده تعبیر کرد آن هم نه با پایدار فیزیکی ساختمان بلکه با پایداری و حفظ این سیاره و منابع انرژی آن. دین ترتیب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شوادان رهکاری بومی برای معماری پایدار با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.