سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرموقعیت و نوع بازشودرجذب انرژی دیوارهای برشی فولادی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,103

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE08_0119

Index date: 27 September 2014

اثرموقعیت و نوع بازشودرجذب انرژی دیوارهای برشی فولادی abstract

طرح لرزه ای سازه ها دارای تفاوتهای زیادی با طراحی آنها زیر اثر بارهای استاتیکی دارد در واقع هدف در طرح لرزه ای هدف به تنهایی ایجاد مقاومت باربری مناسب اجزا نبوده و باید شکل پذیری لازم برای مقابله با نیروی زلزله در اعضای سازه و اتصالات آن وجود داشته باشد شکل پذیری مشخصه ای از مصالح به کار رفته در سازه مورد نظر و نیز سطحی که از آن شکل پذیری مورد انتظار است شکل پذیری عاملی برای جذب انرژی حاصل از زمین لرزه است که توسر رفتار غیرخطی سازه حاصل می گردد قابهای فلزی دارای دیوار برشی فولادی که به عنوان جذب انرژی حاصل از زمین لرزه است که توسط رفتار غیرخطی سازه حاصل می گردد قابلهای فلزی دارای دیوار برشی فولادی که به عنوان سیستمهای مفاوم در برابر بارهای چرخه ای مقاومت و شکل پذیری بالایی دارند و مقاومت این گونه دیوارها عمدتا مقاومت پس کمانشی است ناشی از میدان کشش قطری است لذا در این مقاله سعی شده که با تکیه بر این موضوع اثر بازشو و موقعیت آن را بر این گونه سیستمها بررسی شود. برای این منظور مدل اسکلت قاب فلزی دارای دیوار برشی فولادی تحت بارهای لرزه ای ، با نرم افزار ABAQUS قرار گرفته که موقعیت و تاثیر بازشوها در دیوار، با و بدون سخت کننده نشان می دهد نتایج نشان می دهد هر چه بازشوها در مرکزیت دیوارها قرار گرفته باشند به علت ضعیف شدن میدان کشش قطری در دیوار جذب انرژی به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد که این نقیصه را با افزودن سخت کننده به نحوی می توان کاهش داد، البته با در نظر گرفتن صرفه اقتصادی و اینکه معذورات اجرایی وجود نداشته باشد

اثرموقعیت و نوع بازشودرجذب انرژی دیوارهای برشی فولادی Keywords:

اثرموقعیت و نوع بازشودرجذب انرژی دیوارهای برشی فولادی authors

عباسعلی ذاکری

استادیاردانشکده مهندسی عمران دانشگاه آزاددزفول

نیما حاج شیخ الاسلامی

کارشناس ارشدعمران - سازه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور "دستورالعمل بهسازی لرزه ای ...
Sabouri- Ghomi, S., (2002) :Lateral Load Resisting Systems and Introduction ...
Driver, R. G., Kulak, G. L. Elwi, A. E. , ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرموقعیت و نوع بازشودرجذب انرژی دیوارهای برشی فولادی" توسط عباسعلی ذاکری، استادیاردانشکده مهندسی عمران دانشگاه آزاددزفول؛ نیما حاج شیخ الاسلامی، کارشناس ارشدعمران - سازه نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شکل پذیری ، بازشو ، سخت کننده ، دیواربرشی ، میدان کشش هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1103 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طرح لرزه ای سازه ها دارای تفاوتهای زیادی با طراحی آنها زیر اثر بارهای استاتیکی دارد در واقع هدف در طرح لرزه ای هدف به تنهایی ایجاد مقاومت باربری مناسب اجزا نبوده و باید شکل پذیری لازم برای مقابله با نیروی زلزله در اعضای سازه و اتصالات آن وجود داشته باشد شکل پذیری مشخصه ای از مصالح به کار رفته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثرموقعیت و نوع بازشودرجذب انرژی دیوارهای برشی فولادی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.