سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تقویت خمشی بتن آرمه با استفاده از میله های دست ساز MMFRP

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,013

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE08_0501

Index date: 27 September 2014

تقویت خمشی بتن آرمه با استفاده از میله های دست ساز MMFRP abstract

جداشدگی زودرس وآسیب پذیریدرمقابل شرایط محیطی نامساعد دوعیب عمده ی روش ebr می باشند روشهای توسعه یافته تر خانواده ی EBR نظیرMF- EBR EBRIG #EBROG معرفی شدهاند پدیده جداشدگی راتاحدزیادی به تعویق بیندازند با این حال مشکل آسیب پذیری ازشرایط محیطی دراین روشها همچنان بی پاسخ گذارده شده است روش NSM درزمینه برطرف کردن این مشکلات توفیق بیشتری دارد و میتوان درآن ازنوارها و آرماتورهای FRPونیز میله های دست سازMMFRP به عنوان عامل تقویت کننده استفاده نمود میله های دست سازMMFRP ازپیچاندن ورقه ی FRP حول یک میله چوبی بافلزی تولید میشوند امکان تعبیه سیستم مهاری برروی این میله ها یک مزیت بسیارخوب برای این تکنیک به حساب می آید درپژوهش حاضربا استفاده از12تیربتن آرمه باابعاد 1150×200×150 میلیمتر عملکرد این میله ها ونیز سیستم مهاری آنها درافزایش ظرفیت خمشی تیرها و درمقایسه با تکنیکهای خانواده ی EBR موردبحث و بررسی ازمایشگاهی قرارگرفته است نتایج حاصل نشان میدهد که این سیستم تقویت علاوه برمحافظت ازمصالح تقویت کننده دربرابرعوامل محیطی میتواند ظرفیت خمشی تیرها را به مقداربیشتری نسبت به کلیه روشهای خانواده ی EBR افزایش دهد

تقویت خمشی بتن آرمه با استفاده از میله های دست ساز MMFRP Keywords:

تقویت خمشی , روش EBR , روش NSM میله های دست ساز , MMFRP , سیستم مهاری

تقویت خمشی بتن آرمه با استفاده از میله های دست ساز MMFRP authors

سید محمد بنی جمالی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه-دانشگاه فردوسی مشهد

محمدرضا اصفهانی

استاد گروه عمران-دانشگاه فردوسی مشهد

شعیب نصرت الهی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه-دانشگاه سیستان و بلوچستان

محمدرضا سهرابی

عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بنی جمالی، سید محمد.، اصفهانی، محمد ضا، نصرت الهی، شعیب. ...
حاج رسولی‌ها، محمد اد.، مستوفی نژاد، اود.، "بررسی عوامل ثر ... [مقاله کنفرانسی]
Carolin, A., 2003, "Carbon Fiber Reinforced Polymers for Strengthening of ...
Sena-Cruz, J. M., Barros J. A. O., Coelho, M. R. ...
Mostofinejad, D., M ahmoudabad , E., 2010, "Grooving as an ...
Mostofinejad, D., Shameli, S. M., 2012, _ Externally Bonded Reinforcement ...
Jalali, M., Sharbatdar, M. K., Fei-Chen, J., Jandaghi Alaee, F., ...
Beams Using Innovative Manually Made NSM FRP Bars", Constructiow and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تقویت خمشی بتن آرمه با استفاده از میله های دست ساز MMFRP" توسط سید محمد بنی جمالی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه-دانشگاه فردوسی مشهد؛ محمدرضا اصفهانی، استاد گروه عمران-دانشگاه فردوسی مشهد؛ شعیب نصرت الهی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه-دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ محمدرضا سهرابی، عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تقویت خمشی ، روش EBR ، روش NSM میله های دست ساز ، MMFRP ، سیستم مهاری هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1013 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جداشدگی زودرس وآسیب پذیریدرمقابل شرایط محیطی نامساعد دوعیب عمده ی روش ebr می باشند روشهای توسعه یافته تر خانواده ی EBR نظیرMF- EBR EBRIG #EBROG معرفی شدهاند پدیده جداشدگی راتاحدزیادی به تعویق بیندازند با این حال مشکل آسیب پذیری ازشرایط محیطی دراین روشها همچنان بی پاسخ گذارده شده است روش NSM درزمینه برطرف کردن این مشکلات توفیق بیشتری دارد و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تقویت خمشی بتن آرمه با استفاده از میله های دست ساز MMFRP با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.