سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و مطالعه پروفیل سرعت جریانات جزر و مدی در تنگه هرمز

Publish Year: 1379
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,658

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPMAS04_053

Index date: 19 November 2005

بررسی و مطالعه پروفیل سرعت جریانات جزر و مدی در تنگه هرمز abstract

بدلیل اهمیت تنگه هرمز به عنوان یکی از آبراههای مهم در سطح جهان، مطالعه و تحقیق در مورد اثر پدیده جزرو مد در این کانال ضروری بنظر می رسد. خلیج فارس در عرض جغرافیایی °24 تا 30°شمالی و °47تا °57 شرقی واقع شده و بوسیله تنگه هرمز به دریای عمان و اقیانوس هند وصل شده است. عرض این تنگه در کوتاهترین فاصله حدود 60km و در عریض ترین قسمت تقریبا 90km است و عمیق ترین قسمت آن در سواحل جنوبی به حدود 200متر می رسد. در این مقاله ما با استفاده از اطلاعات و داده های مولفه های جزر و مدی در بنادر و جزایر نزدیک به تنگه توانستیم این مولفه ها را تنگه هرمز بدست آوریم و آنها را تا حدودی تصحیح کنیم و از آن طریق جریانات جزر و مدی را در این منطقه بدست آورده و بعد پروفیل سرعت جریانات را رسم نماییم.

بررسی و مطالعه پروفیل سرعت جریانات جزر و مدی در تنگه هرمز authors

ترانه وحدت تربتی

دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک دریا دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال

حسین مروتی

عضوهیئت علمی گروه فیزیک دریا دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال

محمدرضا بنازاده ماهانی

عضوهیئت علمی گروه فیزیک دریا دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
D.M Mcdowell & B.A O Connon , _ Hydraulic Behaviour ...
Shames , Irving Herman , ، Mechanics of Fluids, th ...
H. Morovvati , ، Siltation in to the approach channel ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و مطالعه پروفیل سرعت جریانات جزر و مدی در تنگه هرمز" توسط ترانه وحدت تربتی، دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک دریا دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال؛ حسین مروتی، عضوهیئت علمی گروه فیزیک دریا دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال؛ محمدرضا بنازاده ماهانی، عضوهیئت علمی گروه فیزیک دریا دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال نوشته شده و در سال 1379 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی سواحل و بنادر و سازه های دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1658 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بدلیل اهمیت تنگه هرمز به عنوان یکی از آبراههای مهم در سطح جهان، مطالعه و تحقیق در مورد اثر پدیده جزرو مد در این کانال ضروری بنظر می رسد. خلیج فارس در عرض جغرافیایی °24 تا 30°شمالی و °47تا °57 شرقی واقع شده و بوسیله تنگه هرمز به دریای عمان و اقیانوس هند وصل شده است. عرض این تنگه در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و مطالعه پروفیل سرعت جریانات جزر و مدی در تنگه هرمز با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.