سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جدا سازی و تصفیه اتیلن دی کلراید (EDC) از پساب واحد تولیدیEDC و VCM مجتمع پتروشیمی بندرامام (ره) به روش اسمز معکوس

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,677

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC09_465

Index date: 3 April 2007

جدا سازی و تصفیه اتیلن دی کلراید (EDC) از پساب واحد تولیدیEDC و VCM مجتمع پتروشیمی بندرامام (ره) به روش اسمز معکوس abstract

ماده شیمیایی اتیلن دی کلراید(EDC) از جمله مواد شیمیایی تولیدی در پتروشیمی کیمیا مجتمع پتروشیمی بندرامام ( ره ) می باشد که در صنایع مصارف عمده ای دارد . پساب این واحد ، حاوی اتیلن دی کلراید ، آب و ذرات 3Fecl می باشد در این بررسی سعی شد EDC بوسیله فرایند جداسازی غشایی در مقیاس آزمایشگاهی تصفیه و جداسازی گردد . غلظتEDC در حوضچه جمع آوری پساب ppm 4000-4250 می باشد . در این بررسی نشان داده شد که پساب پس از دو مرحله جداسازی غشایی بوسیله فرایندهای غشایی میکروفیلتراسیون(MF) , و نانو فیلتراسیون (RO/NF) در مقیاس آزمایشگاهی غلظت EDC به مقدار 70 – 90 ppm کاهش پیدا کرد . این محدوده مطابق قوانین استاندارد تخلیه پساب به رودخانه در ایران می باشد . با توجه به وجود ذرات 3Fecl در این پساب , یک پایلوت آزمایشگاهی مرحله پیش تصفیه فرایند میکرو فیلتراسیون (MF)طراحی گردید که پس از انجام آزمایشهای مربوطه مشاهده گردید کدورت پساب از Ntu به 1.05 Ntu 65 تقلیل پیدا کرده و ذرات جامد 3Fecl که وجودشان برای غشا RO/NF مضر می باشد حذف گردیدند . در مرحله نهایی ، یک پایلوت آزمایشگاهی فرایند جداسازی غشاییRO/NF جهت جداسازی EDC از آب طراحی گردید . که با انجام آزمایشهای مربوطه مشاهده گردیده آب بصورت فاز نفوذ کرده (تراوش ) و EDC در فاز پس مانده جدا می گردند .

جدا سازی و تصفیه اتیلن دی کلراید (EDC) از پساب واحد تولیدیEDC و VCM مجتمع پتروشیمی بندرامام (ره) به روش اسمز معکوس Keywords:

جدا سازی و تصفیه اتیلن دی کلراید (EDC) از پساب واحد تولیدیEDC و VCM مجتمع پتروشیمی بندرامام (ره) به روش اسمز معکوس authors

رحیم محمدی مهر

مرکز تحقیق و توسعه پتروشیمی بندرامام – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر

بهروز میثمی

مرکز تحقیق و توسعه پتروشیمی بندرامام – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر

علی باغبانباشی

مرکز تحقیق و توسعه پتروشیمی بندرامام – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر

منصور جوهری رنگ

مرکز تحقیق و توسعه پتروشیمی بندرامام – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ همنکنگره ملی مهندسی شیمی ایران، دانشگاه علم و صنعت ...
_ همنکنگره ملی مهندسی شیمی ایران، دانشگاه علم و صنعت ...
Basic Principals of memberane technology, marcel kluwar Academic Process., 1991. ...
Z.Amjad(ED). Reverse Osmoses: Memberain Technology, Water Chemistry, and Industrial Applications ...
S.S Kremen, C. Hayes and M. Dubos, large-scale Osmosise processing ...
T.Sato, M.Imaizumi, O.Kato and Y.Taniguchi, RO application in wastewater reclamation ...
Xijunchai, Gouache, Po-Lock Yue, Yonglimi, Pilot scal memberaine separation of ...
C.Kamizava, H. Masuda, M. Matsuda, T. Nakane and H. Akami, ...
J.G Wigman and R.W. Backer, the _ O lutio n-diffusion ...
D. B hattacharyya and M.E. Williames, Reverse Osmosis Theory, in ...
Cheryan, m, Micro filtration and Ultrafiltration hand book, 1998. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جدا سازی و تصفیه اتیلن دی کلراید (EDC) از پساب واحد تولیدیEDC و VCM مجتمع پتروشیمی بندرامام (ره) به روش اسمز معکوس" توسط رحیم محمدی مهر، مرکز تحقیق و توسعه پتروشیمی بندرامام – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر؛ بهروز میثمی، مرکز تحقیق و توسعه پتروشیمی بندرامام – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر؛ علی باغبانباشی، مرکز تحقیق و توسعه پتروشیمی بندرامام – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر؛ منصور جوهری رنگ، مرکز تحقیق و توسعه پتروشیمی بندرامام – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اشل آزمایشگاهی ، پساب ، فاز نفوذ شوند ، فاز پسماند ، میکروفیلتراسیون ، نانو فیلتراسیون هستند. این مقاله در تاریخ 14 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7677 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ماده شیمیایی اتیلن دی کلراید(EDC) از جمله مواد شیمیایی تولیدی در پتروشیمی کیمیا مجتمع پتروشیمی بندرامام ( ره ) می باشد که در صنایع مصارف عمده ای دارد . پساب این واحد ، حاوی اتیلن دی کلراید ، آب و ذرات 3Fecl می باشد در این بررسی سعی شد EDC بوسیله فرایند جداسازی غشایی در مقیاس آزمایشگاهی تصفیه و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جدا سازی و تصفیه اتیلن دی کلراید (EDC) از پساب واحد تولیدیEDC و VCM مجتمع پتروشیمی بندرامام (ره) به روش اسمز معکوس با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.