سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تئوری جذب تعادلی مخلوط دو جزئی اتان و متان بر روی کربن اکتیوBPL با مدل های IAST و Vacancy

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,529

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC11_088

Index date: 24 April 2007

بررسی تئوری جذب تعادلی مخلوط دو جزئی اتان و متان بر روی کربن اکتیوBPL با مدل های IAST و Vacancy abstract

جذب مخلوط گازی اتان و متان بر روی جاذب کربنی BPL در دمای 301/4k درجه سانتی گراد و درمحدوده فشاری 52 تا Kpa ۲۵۰۰ بررسی شده و در این راستا داده های آزمایشگاهی با داده های حاصل از مدل های مختلف مقایسه شده و کارآیی مدل های ارائه شده بررسی شده و از بین مدل هایIAST که یک بار با استفاده از ایزوترم تک جزیی Langmuir و یک بار با استفاده از ایزوترم تک جزییtoth و یک بار نیز با ستفاده از ایزوترم تک جزیی TVFM حاصل داده شده است و مشخص شد که مدلVacancy بیشترین تطابق با داده های تجربی را دارد.

بررسی تئوری جذب تعادلی مخلوط دو جزئی اتان و متان بر روی کربن اکتیوBPL با مدل های IAST و Vacancy authors

آرزو خدایاری

کارشناسی ارشد مھندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف،دانشکده مهندسی شیمی، پ

محمدمهدی اکبرنژاد

دکتری شیمی - مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف،دانشکده مهندسی شیمی، پژو

علی اکبر سیف کردی

دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف،دانشکده مهندسی شیمی، پژوهشگاه

وحید تقی خانی

دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف،دانشکده مهندسی شیمی، پژوهشگاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Yufeng He, Jeong-Ho Yun, Nigel A. Seaton, Langmuir 2004, 20, ...
Douglas M. Ruthven, "Principles of adsorption and Adsorption Processes", J ...
Lu cassen- Reynders, E.H., "Surface Equation of State for Mixed ...
Lu cassen- Reynders, E. H..: Interaction in Mixed Monolayer I.Assessment ...
Suwa nayuen _ S.and R. P.Danner, "A Gas Adsorption Isotherm ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تئوری جذب تعادلی مخلوط دو جزئی اتان و متان بر روی کربن اکتیوBPL با مدل های IAST و Vacancy" توسط آرزو خدایاری، کارشناسی ارشد مھندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف،دانشکده مهندسی شیمی، پ؛ محمدمهدی اکبرنژاد، دکتری شیمی - مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف،دانشکده مهندسی شیمی، پژو؛ علی اکبر سیف کردی، دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف،دانشکده مهندسی شیمی، پژوهشگاه؛ وحید تقی خانی، دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف،دانشکده مهندسی شیمی، پژوهشگاه نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 4 اردیبهشت 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1529 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جذب مخلوط گازی اتان و متان بر روی جاذب کربنی BPL در دمای 301/4k درجه سانتی گراد و درمحدوده فشاری 52 تا Kpa ۲۵۰۰ بررسی شده و در این راستا داده های آزمایشگاهی با داده های حاصل از مدل های مختلف مقایسه شده و کارآیی مدل های ارائه شده بررسی شده و از بین مدل هایIAST که یک بار با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تئوری جذب تعادلی مخلوط دو جزئی اتان و متان بر روی کربن اکتیوBPL با مدل های IAST و Vacancy با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.