سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه الگوریتم پیشگویی نوین جهت مدیریت حافظه نهان در رایانش ابری سیار

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,473

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AEBSCONF01_333

Index date: 28 October 2014

ارائه الگوریتم پیشگویی نوین جهت مدیریت حافظه نهان در رایانش ابری سیار abstract

رایانش ابری سیار به دلیل پوشش مشکلات دستگاه های سیار مانند حافظه پایین دستگاه موبایل، مصرف بالایی باتری و قدرت پایین پردازشگر در دستگاه های سیار ایجاد گردید. با استفاده از تکنولوژی ابر، کاربران سیار قادر به استفاده از فایل های سنگین، برنامه ای حجیم و پردازش های پیچیده از طریق اینترنت می باشند. حال نیاز است که به دلیل کمبود پهنای باند روشهای جهت بهبود کیفی سیرویس دهی ابر به مشترکین ابداع نمود. در این مقاله در نظر داریم که با بررسی وضعیت ویژگی های ابر در رایانش ابری سیار یک الگوریتم نوین جهت ایجاد یک حافظه نهان به روش پیشگویانه ارائه دهیم. و بدین ترتیب کیفیت ارائه سرویس را بهبود بخشیم. برخلاف مکانیزم حافظه نهان به صورت محلی|، حافظه نهان به صورت اشتراکی برای رایانش ابری باعث ایجاد هزینه بالا، همراه با زمان تاخیر به همراه نقل و انتقال اضافه می باشد. الگوریتم پیشنهادی ما به صورت پویا بهینه می باشد و به طور مداوم در طول زمان به روز می گردد. بدین ترتیب سرعت دسترسی کاربران به داده های درخواستی افزایش یافته و مصرف پایین پهنای باند اشتراکی شبکه، کاهش بار کاری cpu و انرژی مصرفی کمتری برای دستگاه های سیار خواهیم داشت. نتیجه ارزیابی نشان می دهد که با استفاده از الگوریتم پیشنهادی نسبت به رویکرد حافظه نهان با الگوریتم LRU به صورت میانگین در حدود 22% افزایش سرعت داشته ایم.

ارائه الگوریتم پیشگویی نوین جهت مدیریت حافظه نهان در رایانش ابری سیار Keywords:

ارائه الگوریتم پیشگویی نوین جهت مدیریت حافظه نهان در رایانش ابری سیار authors

سها کاسمی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

کامران زمانی فر

دانشیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

ناصر نعمت بخش

استادیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
S atyanarayanan, Mahadev, et al. "The case for vm-based cloudlets ...
Chetan, S., et al. "Cloud computing for mobile world." National ...
A. W. Gordon and P Lu, "Low-latency caching for cloud-based ...
S. Sarwar, Z. UI-Qayyum, and O. A. Malik, "A hybrid ...
W. Wang, P. Mishra, and A. Gordon-Ross, "Dynamic cache reconfiguration ...
Rappos, Efstratios, and Stephan Robert. "Predictive caching in computer grids."Cluster, ...
Guan, Le, et al. _ survey of research on mobile ...
Bjorkqvist, M., et al. "Minimizing retrieval latency for content cloud! ...
Kuo, Jenke Wu. _ Multiple media device through a gateway ...
Fox, Geoffrey, and Shrideep Pallickara. "Recent work in utility and ...
Bahl, Paramvir, et al. "Advancing the state of mobile cloud ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه الگوریتم پیشگویی نوین جهت مدیریت حافظه نهان در رایانش ابری سیار" توسط سها کاسمی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد؛ کامران زمانی فر، دانشیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد؛ ناصر نعمت بخش، استادیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتم پیشگویی، حافظه نهان، رایانش ابری سیار هستند. این مقاله در تاریخ 6 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1473 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رایانش ابری سیار به دلیل پوشش مشکلات دستگاه های سیار مانند حافظه پایین دستگاه موبایل، مصرف بالایی باتری و قدرت پایین پردازشگر در دستگاه های سیار ایجاد گردید. با استفاده از تکنولوژی ابر، کاربران سیار قادر به استفاده از فایل های سنگین، برنامه ای حجیم و پردازش های پیچیده از طریق اینترنت می باشند. حال نیاز است که به دلیل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه الگوریتم پیشگویی نوین جهت مدیریت حافظه نهان در رایانش ابری سیار با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.