سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه الگوریتم جدید رمزنگاری تصویر مبتنی بر نگاشت آشوبی و xor

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,037

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AEBSCONF01_350

Index date: 28 October 2014

ارائه الگوریتم جدید رمزنگاری تصویر مبتنی بر نگاشت آشوبی و xor abstract

امروزه دردنیای دیجیتال حفاظت از اطلاعات رکن اساسی و مهمی در تبادل پیام ها و مبادلات تجاری ایفا می کند. برای تامین نیازهای امنیتی تراکنش، از رمزنگاری استفاده می شود با توجه به اهمیت این موضوع و گذر از مرحله سنتی به مرحله دیجیتال استفاده از روش های رمزنگاری ضروری به نظر می رسد که می توان رمزنگاری تصویر را مهم ترین رکن آن دانست. در این مقاله سعی بر آن شده است که الگوریتم جدیدی در زمینه رمزنگاری تصویر ارائه شود. در الگوریتم ارائه شده، ابتدا تصاویر مورد نظر به تصاویر باینری تبدیل شده و سپس از طریق یک تابع آشوب رمز می شود و در نهایت برای مقاوم شدن از عملگر منطقی xor استفاده می شود. به منظور بررسی میزان کارآمدی الگوریتم پیشنهادی، آن را با استفاده از یک سری آزمون ها مثل تحلیل هیسیتوگرام، تحلیل حساسیت نسبت به کلید و تحلیل فضای کلید مورد ارزیابی قرار داده ایم. با توجه به نتایج آزمون ها و تحلیل ]ای صورت گرفته می توان نتیجه گرفت که الگوریتم پیشنهادی برای رمزنگاری تصویر، کارآمد می باشد.

ارائه الگوریتم جدید رمزنگاری تصویر مبتنی بر نگاشت آشوبی و xor Keywords:

ارائه الگوریتم جدید رمزنگاری تصویر مبتنی بر نگاشت آشوبی و xor authors

بهمن بلالی کانمیرانی

دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه بجنورد

زینب عرب اسدی

دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه بجنورد

شیرین پور معیری

دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه بجنورد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
J.Daemen, V .Rij men, AESproposal :Rijndael, 1999.URL (http://csrc. ni st. ...
National Institute of Standards and Technology, Data encryption standard (DES), ...
Pisarchik. A.N .Zanin.M.200 8 .Image Encryption with chaotically Coupled Choatic ...
TsanLin, K. 1993. Binary encoding method to encrypt Fourier-trans formed ...
Tay, C. J, Quan, C. Chen, W. Fu, Y. 2010.Color ...
Zhou, Y. Panetta, K. Sos , Agaian. Philip Chen, C.L. ...
Wang, X. Teng, L. Qin, X. 2012. A novel color ...
Yong, W .Kwok-wo W, Xiaofeng L, Guanrong C, "A new ...
Zhou, Y . Cao, W. Chen, C.L.Philip.20 14.Image encryption using ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه الگوریتم جدید رمزنگاری تصویر مبتنی بر نگاشت آشوبی و xor" توسط بهمن بلالی کانمیرانی، دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه بجنورد؛ زینب عرب اسدی، دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه بجنورد؛ شیرین پور معیری، دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دانشگاه بجنورد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تابع آشوب، عملگر xor، رمزنگاری تصویر هستند. این مقاله در تاریخ 6 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2037 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه دردنیای دیجیتال حفاظت از اطلاعات رکن اساسی و مهمی در تبادل پیام ها و مبادلات تجاری ایفا می کند. برای تامین نیازهای امنیتی تراکنش، از رمزنگاری استفاده می شود با توجه به اهمیت این موضوع و گذر از مرحله سنتی به مرحله دیجیتال استفاده از روش های رمزنگاری ضروری به نظر می رسد که می توان رمزنگاری تصویر را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه الگوریتم جدید رمزنگاری تصویر مبتنی بر نگاشت آشوبی و xor با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.