سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش موسیقی محلی درمرکزچندرسانه ای وتوسعه گردشگری فرهنگی تبریز

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 915

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TOYRISMM01_072

Index date: 28 October 2014

نقش موسیقی محلی درمرکزچندرسانه ای وتوسعه گردشگری فرهنگی تبریز abstract

موسیقی پیوندی ذاتی با گردشگری دارد به عنوان یک جاذبه یک معرف برای وضع معیشت و سبک زندگی و محملی برای پیام ها و انگیزه های سفرمی باشد درساده ترین سطح رویدادها و اجراهای صحنه ای موسیقی تقریبا پای ثابت تمامی گونه های گردشگری فرهنگی هستند گردشگری فرهنگی نوعی ازگردشگری است که گردشگررا به فراگیری آموزش کنکاش و کسب تجربه درباره فرهنگ حال و گذشته جامعه مقصد و مقایسه آن با داشته ها و انگیزه های جامعه خود و دیگران وامیدارد درجریان گردشگری فرهنگی جنبه های معنوی فرهنگ بومی و همچنین تبلور عینی آن به عنوان میراث فرهنگی ازپارامترهای اساسی هستند که به شدت دارای اهمیت اقتصادی بوده و اطلاعات درآن به صورت دیداری منتقل میشود مرکز چندرسانه ای یک مرکز فرهنگی است که برنامه ها یمتعددی ازقبیل فیلم موسیقی موزش موسیقی و.... بصورت چندرسانه ای درآ« اجرا میگردد انی مرکز میتواند به عنوان یک مرکز فرهنگی جهت معرفی و توسعه موسیقی بوم یو محلی منطقه باشد هدف این تحقیق معرفی موسیقی محلی تبریز و اجرای آن درمرکز چندرسانه ای است که میتواند یکی ازجاذبه هاوپتانسیلهای گردشگری فرهنگی این منطقه باشد روش مطالعه توصیفی تحلیلی بوده و نتیجه این مطالعه نشان میدهد که موسیقی محلی جزء جداناپذیرفرهنگ منطقه می باشد ومیتواند تاثیربسزایی برروی توسعه گردشگری استان داشته باشد پس با برنامه ریزی و اجرای برخی مراسم درمرکز چندرسانه ای میتوان ضمن احیای آداب و رسوم محلی به جذب گردشگردراین زمینه اقدام نمود

نقش موسیقی محلی درمرکزچندرسانه ای وتوسعه گردشگری فرهنگی تبریز Keywords:

نقش موسیقی محلی درمرکزچندرسانه ای وتوسعه گردشگری فرهنگی تبریز authors

مریم سیاهپوش خواجه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی گروه معماری تبریز ایران

اسداله شفیع زاده

استادیارگروه معماری دانشکده هنرومعماری واحد اهردانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نقی زاده، محمد، (1385)؛ مبانی نظری معماری و شهرسازی اسلامی، ...
انجوی شیرازی، سیدابوالقاسم، (1377)؛ موسیقی مقامی، فصلنامه سوره، تهران: حوزه ... [مقاله ژورنالی]
ناهید، حسن، (1377)؛ موسیقی های محلی، فصلنامه سوره، تهران: حوزه ... [مقاله ژورنالی]
روح الامینی، محمود، (1384)، زمینه های فرهنگ شناسی، چاپ هشتم، ...
امسدون، لس، ترجمه ابراهیم گوهریان، (1387) بازاریابی گردشگری، چاپ اول، ...
رنجبریان، بهرام و زاهدی، محمد، (1379)؛ برنامه ریزی توریسم در ...
بنیاد ایران شناسی شعبه استان آذربایجان شرقی، http :/azarbaij anology.blogfa. ...
_ ییآییچ _ 230 شهریور 1393 ...
]9[Sandler, Richard, 2007, museum management and marketing, routledeg. New york. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش موسیقی محلی درمرکزچندرسانه ای وتوسعه گردشگری فرهنگی تبریز" توسط مریم سیاهپوش خواجه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی گروه معماری تبریز ایران؛ اسداله شفیع زاده، استادیارگروه معماری دانشکده هنرومعماری واحد اهردانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گردشگری،درآمد وفرصت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری ، گردشگری فرهنگی ، موسیقی محلی ، مرکز فرهنگی ، مرکز چندرسانه ای ، تبریز هستند. این مقاله در تاریخ 6 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 915 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که موسیقی پیوندی ذاتی با گردشگری دارد به عنوان یک جاذبه یک معرف برای وضع معیشت و سبک زندگی و محملی برای پیام ها و انگیزه های سفرمی باشد درساده ترین سطح رویدادها و اجراهای صحنه ای موسیقی تقریبا پای ثابت تمامی گونه های گردشگری فرهنگی هستند گردشگری فرهنگی نوعی ازگردشگری است که گردشگررا به فراگیری آموزش کنکاش و کسب تجربه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش موسیقی محلی درمرکزچندرسانه ای وتوسعه گردشگری فرهنگی تبریز با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.