سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مد لسازی واکنش پلیمریزاسیون اتیلن با استفاده از کاتالیزورهای زیگلر-ناتا: بررسی سینتیک و به دست آوردن رابطه سرعت پلیمریزاسیون

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,689

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC11_496

Index date: 24 April 2007

مد لسازی واکنش پلیمریزاسیون اتیلن با استفاده از کاتالیزورهای زیگلر-ناتا: بررسی سینتیک و به دست آوردن رابطه سرعت پلیمریزاسیون abstract

در این تحقیق واکنش پلیمریزاسیون اتیلن با استفاده از کاتالیزورهای زیگلر-ناتا از دیدگاه روابط ریاضی بررسی شده است . برای این کار ابتدا واکنش های شروع، انتشار، اختتام و غیرفعال سازی در نظر گرفته شده و سپس روابط مربوط به آن ها با استفاده از روابط واکنش های ابتدایی به دست آمده است . در ابتدا برای حل راحت تر معادلات چندین فرض ساده کننده در نظر گرفته شده است؛ مانند صرف نظر از واکنش های انتقال و غیر فعال شدن مراکز فعال. نتایج نشان داد که این فرض ها فقط در مراحل اولیه واکنش صحیح هستند و پس از حدود ۲۰ دقیقه از زمان واکنش مدل نتایج تجربی را پوشش نمی دهد . در گام بعدی واکنش انتقال به مونومر و غیرفعال شدن مراکز فعال نیز در نظر گرفته شدند که برای سرعت و اکنش رابطه جدیدی به دست آمد که این رابطه تا حد قابل قبولی نتایج تجربی را پوشش داد.

مد لسازی واکنش پلیمریزاسیون اتیلن با استفاده از کاتالیزورهای زیگلر-ناتا: بررسی سینتیک و به دست آوردن رابطه سرعت پلیمریزاسیون Keywords:

پل یاتیلن- زیگلر-ناتا- پلیمریزاسیون- مد لسازی

مد لسازی واکنش پلیمریزاسیون اتیلن با استفاده از کاتالیزورهای زیگلر-ناتا: بررسی سینتیک و به دست آوردن رابطه سرعت پلیمریزاسیون authors

مهدی سلامی کلجاهی

دانشکده مهندسی پلیمر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

وحید حدادی اصل

دانشکده مهندسی پلیمر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سیدمهدی قافله باشی زرند

شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
D. R. Burfiekd, I. D. McKenzie, P. J. T. Tait, ...
V. A. Zakharov, N. B. Ch umaevskii, G. D. Bukatov, ...
V. A. Zakharov, G. D. Bukatov, N. B. Ch umaevskii, ...
L. L. B6hm, Polymer, 1978, 19, 545 ...
D. R. Burfield, P. J. T. Tait, Polymer, 1972, 13, ...
Y. V. Kissin, Macromol. Chem.: Macromol. Symp., 1993, 66, 83 ...
Y. V. Kissin, J. Polym. Chem.: Part A: Polym. Chem., ...
Y. V. Kissin, Macromol. Symp., 1995, 89, 1 13 ...
Y. V. Kissin, J. Polym. Chem.: Part A: Polym. Chem., ...
J. H. Kim, I. Kim, S. I. Woo, J. App. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مد لسازی واکنش پلیمریزاسیون اتیلن با استفاده از کاتالیزورهای زیگلر-ناتا: بررسی سینتیک و به دست آوردن رابطه سرعت پلیمریزاسیون" توسط مهدی سلامی کلجاهی، دانشکده مهندسی پلیمر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ وحید حدادی اصل، دانشکده مهندسی پلیمر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ سیدمهدی قافله باشی زرند، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پل یاتیلن- زیگلر-ناتا- پلیمریزاسیون- مد لسازی هستند. این مقاله در تاریخ 4 اردیبهشت 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2689 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق واکنش پلیمریزاسیون اتیلن با استفاده از کاتالیزورهای زیگلر-ناتا از دیدگاه روابط ریاضی بررسی شده است . برای این کار ابتدا واکنش های شروع، انتشار، اختتام و غیرفعال سازی در نظر گرفته شده و سپس روابط مربوط به آن ها با استفاده از روابط واکنش های ابتدایی به دست آمده است . در ابتدا برای حل راحت تر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مد لسازی واکنش پلیمریزاسیون اتیلن با استفاده از کاتالیزورهای زیگلر-ناتا: بررسی سینتیک و به دست آوردن رابطه سرعت پلیمریزاسیون با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.