سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تولید گاز از باکتری های جدا شده از خاکهای آلوده به مواد نفتی جهت استفاده در ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,929

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC11_591

Index date: 24 April 2007

بررسی تولید گاز از باکتری های جدا شده از خاکهای آلوده به مواد نفتی جهت استفاده در ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی abstract

در این پژوهش از خاکهای آلوده به هیدروکربنهای مختلف شامل نفت خام، روغن سوخته، گازوئیل و بنزین هواپیما استفاده شده و ۵۰ سویه باکتری از آنها ایزوله و جدا گردید. بررسی توانایی تولید گاز از این باکتریها در محیط حاوی ملاس چغندر قند انجام گرفت و پس از جدا کردن ۵ سویه که قادر به تولید گاز از ملاس بودند، بررسی های تکمیلی در مورد مقاومت آنها در برابر شوری، دما و همچنین تاثیر غلظت ملاس و مکملهای غذایی مختلف برشدت تولید گاز از آنها انجام گرفت. در نتیجه این مطالعات معلوم گردید که باکتریهای انتخاب شده توانایی رشد در شوریهای بالا تا ۱۰ % نمک را دارا بوده و کلیه آنها تا دمای°C ۴۴ و سویه شماره ۵۰ تا دمای °C ۱۲۰ نسبت به دما مقاوم می باشند. همچنین بیشترین شدت گاز از آنها در ترکیب ملاس با غلظت ۶% و پپتون واتر با غلظت ۱% از سویه های شماره ۲۳ و ۳۵ به دست آمد که بدلِِیل شدت تولید گاز بالا از این دو باکتری استفاده از آنها در فرایند های MEOR پیشنهاد می گردد.

بررسی تولید گاز از باکتری های جدا شده از خاکهای آلوده به مواد نفتی جهت استفاده در ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی Keywords:

ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی- تولیدات متابولیک- باکتری , نفت خام

بررسی تولید گاز از باکتری های جدا شده از خاکهای آلوده به مواد نفتی جهت استفاده در ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی authors

نسیم رخشان

دانشجوی کارشناسی ارشد بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان

علی محبی

استادیار بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمد رنجبر

دانشیار بخش مهندسی معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان

جاوید امینی

کارشناس ارشد بخش میکروبیولوژی پژوھشکده تعلیم و تربیت کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
واکر، ا، " میکروب شناسی عمومی"، چاپ اول، انتشارات سرمدی، ...
سازگار، ط.، " کلیات باکتریولوژی"، چاپ اول، انتشارات دانشگاه علوم ...
تهران- دانشگاه تربیت مدرس- 7 الی 9 آذرماه 1385 ...
Portwood J. T., A commercial microbial enhanced oil recovery technology: ...
Ghazali Abd.Karim M., Mat Ali Hij Salim, Petronas Carigali S.B., ...
Abtahi n., Roostazad R., Ghadiri F., _ Biosurfactant production in ...
Bryant, Rebecca S., Burchfield, Thomas E., «Review of microbial technology ...
_ Conrad R., «Anaerobic ecosystems and gas production", NASA Ames ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تولید گاز از باکتری های جدا شده از خاکهای آلوده به مواد نفتی جهت استفاده در ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی" توسط نسیم رخشان، دانشجوی کارشناسی ارشد بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ علی محبی، استادیار بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمد رنجبر، دانشیار بخش مهندسی معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ جاوید امینی، کارشناس ارشد بخش میکروبیولوژی پژوھشکده تعلیم و تربیت کرمان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی- تولیدات متابولیک- باکتری – نفت خام هستند. این مقاله در تاریخ 4 اردیبهشت 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2929 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش از خاکهای آلوده به هیدروکربنهای مختلف شامل نفت خام، روغن سوخته، گازوئیل و بنزین هواپیما استفاده شده و ۵۰ سویه باکتری از آنها ایزوله و جدا گردید. بررسی توانایی تولید گاز از این باکتریها در محیط حاوی ملاس چغندر قند انجام گرفت و پس از جدا کردن ۵ سویه که قادر به تولید گاز از ملاس بودند، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تولید گاز از باکتری های جدا شده از خاکهای آلوده به مواد نفتی جهت استفاده در ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.