سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر اسید هیومیک و شوری بر رشد رویشی و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پنبه(رقم ورامین)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 655

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NABATAT13_0451

Index date: 25 November 2014

بررسی تاثیر اسید هیومیک و شوری بر رشد رویشی و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پنبه(رقم ورامین) abstract

به منظور بررسی اثرات اسید هیومیک و شوری بر رشد رویشی و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پنبه رقم ورامین آزمایشی در سال 1391 در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی کرمان به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تکرار انجام شد. ترکیبات تیماری شامل سه سطح اسید هیومیک (30، 60، 90) میلی گرم درلیتر و سه سطح شوری ( 9،12 و 15 ) دسی زیمنس بر متر به همراه آب مقطر (شاهد) بود.نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان که تیمارهای اسید هیومیک برخی خصوصیات فیزیولوژیکی را با اختلاف معنی داری نسبت به شاهد تحت تاثیر قرار داد (Р≤0.05) از جمله باعث افزایش کلروفیل a به میزان 13%، کارتنوئید 20% و همچنین وزن خشک اندم های هوایی را به میزان 20% افزایش داد. تیمار شوری نیز موجب کاهش معنی داری در اکثر صفات مورد بررسی شد (Р≤0.05) ازجمله اثرات شوری کاهش کلروفیل b به میزان 33%، کلروفیل ab،ء 24%، ارتفاع ساقه 32%، وزن خشک اندام های هوایی 20% و در نهایت افزیش نشت یونی به میزان 51% بود.اثرات متقابل شوری واسید هیومیک به جزء بر کلروفیل ab بر دیگر صفات معنی دار نبود. بیشترین کاهش درصفات،مربوط به شوری شدید( 15 دسی زیمنس بر متر) بود.

بررسی تاثیر اسید هیومیک و شوری بر رشد رویشی و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پنبه(رقم ورامین) Keywords:

بررسی تاثیر اسید هیومیک و شوری بر رشد رویشی و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پنبه(رقم ورامین) authors

فاطمه شریعتی نیا

کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان

علیرضا کریمی گوغری

دانشجوی دکترای زراعت دانشگاه بیرجند

فرامرز امیری جبالبارز

کارشناس ارشد بخش ثبت وگواهی بذر کرمان

نرگس سلطانی نژاد

کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Qiujie D., Bin y.s., Xiao Z., and Wang Z. (1996). ...
R.B. Patil.A.S. Kadam and S.S. wadje.(201 1).Role of potassium humat ...
Veysel Saruhan, Alpaslan Kusvuran and Kagan Kokten 2011.The effect of ...
_ 2, -Yordanoa R., Christov K., and Popora L.P. (2003). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر اسید هیومیک و شوری بر رشد رویشی و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پنبه(رقم ورامین)" توسط فاطمه شریعتی نیا، کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ علیرضا کریمی گوغری، دانشجوی دکترای زراعت دانشگاه بیرجند؛ فرامرز امیری جبالبارز، کارشناس ارشد بخش ثبت وگواهی بذر کرمان؛ نرگس سلطانی نژاد، کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسید هیومیک،پنبه،شوری،کلروفیل هستند. این مقاله در تاریخ 4 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 655 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثرات اسید هیومیک و شوری بر رشد رویشی و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پنبه رقم ورامین آزمایشی در سال 1391 در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی کرمان به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تکرار انجام شد. ترکیبات تیماری شامل سه سطح اسید هیومیک (30، 60، 90) میلی گرم درلیتر و سه سطح شوری ( 9،12 ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر اسید هیومیک و شوری بر رشد رویشی و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پنبه(رقم ورامین) با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.