سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین سهم تولید رواناب زیر حوضه ها با استفاده از مدل سازی هیدورلوژیکی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 682

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NRREFS03_010

Index date: 27 November 2014

تعیین سهم تولید رواناب زیر حوضه ها با استفاده از مدل سازی هیدورلوژیکی abstract

اجرای بهترین اقدامات مدیریتی با هدف کنترل رسوب ، رواناب و آلاینده ها از منابع غیرنقطه ای در کل سطح حوزه آبخیز توجیه اقتصادی و اجرایی لازم را ندارد به همین خاطر تعیین مناطق موثره به عنوان یکی از اقدامات اولیه در مدیریت حوزه و کاهش ورود آلاینده ها به پیکره های آبی مطرح می باشد. استفاده از مدل های توزیعی به دلیل تعیین توزیع مکانی رواناب ابزاری موثر در دستیابی به این اهداف می باشد. در این تحقیق با هدف تعیین سهم واحدهای مختلف هیدرولوژیکی حوزه آبخیز قره سو در استان گلستان از مدل SWAT استفاده گردید بدین منظور با تهیه ورودی های مدل شامل مدل رقومی ارتفاع ، نقشه خاک و کاربری اراضی و اطلاعات هواشناسی و هیدرولوژی حوزه اقدام به واسنجی و اعتبارسنجی مدل گردید. سپس سهم هر زیر حوزه در تولید رواناب کل حوزه تعیین شد . نتایج مطالعه نشان داد که سه زیرحوزه که در مجموع 22 درصد وسعت حوزه را شامل می شوند 63 درصد رواناب حوزه را تولید می کنند. نتایج تحقیق حاضر اهمیت توجه به نحوه مشارکت زیرحوزه های مختلف در رواناب و تمرکز اقدامات مدیریتی در این واحدها را نشان می دهد.

تعیین سهم تولید رواناب زیر حوضه ها با استفاده از مدل سازی هیدورلوژیکی Keywords:

تعیین سهم تولید رواناب زیر حوضه ها با استفاده از مدل سازی هیدورلوژیکی authors

محمود آذری

استادیار گروه مرتع و آبخیزداری ، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد

شیرکو ابراهیمی محمدی

استادیار گروه مرتع و آبخیزداری ، دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آذری، م.، صادقی، ح-، تلوری، ع. 1387. تعیین مشارکت زیر ...
ثقفیان، ب. فرازجو، ح. 1386. تعیین مناطق مولد سیل و ...
جوکار، ج، 1381. بررسی سیل‌خیزی زیر حوزه‌های رودخانه شاپور با ...
روغنی، م.، مهدوی، م. و غفوری، ع.، 1382. معرفی روشی ...
Abbaspour, K.C. 2007. User manual for SWAT-CUP, SWAT calibration and ...
Arnold, J.G., Srinivasan, R., Muttiah, R.S. and Williams, J.R. 1998. ...
Foody, G.M., Ghoneim. E.M and Arnell. W.N., 2004. Predicting Location ...
Giri, S., Nejadhashemi, A.P., Woznicki, S. and Zhang, Z. 2012. ...
Roghani, M., Ghafouri, M. and Tabatabaei, M., 2006, An innovative ...
Sonneveld M.P.W., Schoorl, J.M., eldkamp, A.V., 2006. Mapping hydrological pathways ...
Nash, J.E. and Sutcliffe, J.V. 1970. R iver flow forecasting ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین سهم تولید رواناب زیر حوضه ها با استفاده از مدل سازی هیدورلوژیکی" توسط محمود آذری، استادیار گروه مرتع و آبخیزداری ، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد؛ شیرکو ابراهیمی محمدی، استادیار گروه مرتع و آبخیزداری ، دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی تحقیقات منابع طبیعی ایران با محوریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبیه سازی آبخیز ، بارش - رواناب ، بهترین اقدامات مدیریتی ، اولویت بندی ، SWAT هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 682 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اجرای بهترین اقدامات مدیریتی با هدف کنترل رسوب ، رواناب و آلاینده ها از منابع غیرنقطه ای در کل سطح حوزه آبخیز توجیه اقتصادی و اجرایی لازم را ندارد به همین خاطر تعیین مناطق موثره به عنوان یکی از اقدامات اولیه در مدیریت حوزه و کاهش ورود آلاینده ها به پیکره های آبی مطرح می باشد. استفاده از مدل های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین سهم تولید رواناب زیر حوضه ها با استفاده از مدل سازی هیدورلوژیکی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.