سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل موثر در امنیت مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مورد مطالعه منطقه مرزی پارس آباد

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,480

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FSDIO01_137

Index date: 27 November 2014

بررسی عوامل موثر در امنیت مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مورد مطالعه منطقه مرزی پارس آباد abstract

این تحقیق تحت عنوان بررسی عوامل موثردرامنیت مرزجمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان درمحدوده مکانی منطقه مرزی پارس آبادودرمحدوده زمانی 1387-88 اجرا شده است هدف ازانجام این تحقیق بررسی تاثیر وضعیت اقتصادی مرزنشینان و استفاده ازتکنولوژی و فناوریهای کنترل مرزوتشابهات فرهنگی مرزنشینان و بهره برداری ازفرهنگ و آداب ساکنین مرز به عنوان متغیرهای مستقل برایجادوبرقراری امنیت درمرکز به عنوان متغیر وابسته می باشد ازانجا که مرزها درتعیین یکپارچگی سرزمین و محدوده اعمال حاکمیت دولت ها ودرحفظ امنیت داخلی کشورها و دربازدارندگی ازتهدیدهای خارجی تاثیر مهم یو بسزایی دارند انجام این تحقیق ضروری به نظر می رسد درضمن یکی دیگر ازضروریات انجام این تحقیق شناسایی عواملی است که امنیت مرزهای کشورجمهوری اسلامی ایران راتهدید می کنند و لازم است شناسایی و راههای برقراری و حفظ منیت ردمرزمورد تحقیق قرارگرفته و راه حلهای آن شناخته شود جامعه آماری این تحقیق ازفرماندهان مرزی اعم ازفرمانده مرزبانی استان اردبیل فرمانده و جانشین و مدیران و کارکنان هنگ مرزی پارس آباد فرماندهان و جانشینان گروهانها و پاسگاه ها و برجکهای مرزی تشکیل شده است این تحقیق ازنوع کاربردی توصیفی می باشد که برای گرداوری اطلاعات موردنیاز ازروشهای کتابخانه ای و پیمایشی استفاده شده است داده های بدست آمده بااستفاده ازنرم افزار spss موردتجزیه و تحلیل قرارگرفته و پیشنهادات اجرایی و پژوهشی نیز دراخرتحقیق ارایه شده است

بررسی عوامل موثر در امنیت مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مورد مطالعه منطقه مرزی پارس آباد Keywords:

بررسی عوامل موثر در امنیت مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مورد مطالعه منطقه مرزی پارس آباد authors

اصغر نجفقلی پور

کارشناس ارشد مرزبانی و مدرس دانشگاه

مسلم پورحسین

کارشناس ارشد حسابداری و مدرس دانشگاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صحیفه سجادیه، به قلم سید علینقی فیض الاسلام، (1374)، انتشارات ...
احمدی، بهروز (1384)تامین و مراقبت از مرز، تهران، موسسه انتشاراتی ...
تاجیک، محمدرضا (1380)مقدمه ای بر استراتژی های امنیت ملی ایران، ...
رحمتی راد؛محمد حسین (1374)مرزبانی، گذرنامه و اتباع بیگانه، تهران، نشر ...
عندلیب، علیرضا (1380)نظریه پایه و اصول آمایش مناطق مرزی جمهوری ...
حاج یوسفی، امیرمحمد (1383)، تهدیدات امنیتی منطقه‌ای ایران پس از ...
و 24 مهر ماه 1393/ پارس‌آباد مغان ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل موثر در امنیت مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مورد مطالعه منطقه مرزی پارس آباد" توسط اصغر نجفقلی پور، کارشناس ارشد مرزبانی و مدرس دانشگاه؛ مسلم پورحسین، کارشناس ارشد حسابداری و مدرس دانشگاه نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مرزنشینی توسعه پایدار و فرصت های سرمایه گذاری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله امنیت ، مرز ، ترددغیرمجاز ، کنترل مطلوب مرز ، عوامل موثر هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2480 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق تحت عنوان بررسی عوامل موثردرامنیت مرزجمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان درمحدوده مکانی منطقه مرزی پارس آبادودرمحدوده زمانی 1387-88 اجرا شده است هدف ازانجام این تحقیق بررسی تاثیر وضعیت اقتصادی مرزنشینان و استفاده ازتکنولوژی و فناوریهای کنترل مرزوتشابهات فرهنگی مرزنشینان و بهره برداری ازفرهنگ و آداب ساکنین مرز به عنوان متغیرهای مستقل برایجادوبرقراری امنیت درمرکز به عنوان متغیر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل موثر در امنیت مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مورد مطالعه منطقه مرزی پارس آباد با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.