سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و پهنه بندی خشکسالی اقلیمی استان اصفهان با استفاده از داده های رقومی (DEM) (مطالعه موردی خشکسالی سال های 2001 و 2010)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 746

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICGS01_015

Index date: 27 November 2014

بررسی و پهنه بندی خشکسالی اقلیمی استان اصفهان با استفاده از داده های رقومی (DEM) (مطالعه موردی خشکسالی سال های 2001 و 2010) abstract

خشکسالی به عنوان یکی از مخرب ترین پدیده های اقلیمی همواره خسارات فراوانی را برای جوامع بشری به همراه داشته. مطالعه و بررسی آن سبب ایجاد آگاهی و شناخت جنبه های گوناگون این پدیده و در نتیجه تسهیل برنامه ریزی مناسب برای مقابله با آن می گردد. در این پژوهش سعی گردید با کمک داده های رقومی و شاخص بارش استاندارد شده (SPI) به مطالعه خشکسالی در استان اصفهان پرداخته شود. بر این اساس با محاسبه (SPI) برای تمام ایستگاه های سینوپتیک استان دو سال 2001 و 2010 به عنوان خشک ترین سال های استان انتخاب و با کمک داده های رقومی و بارش میانگین بلندمدت، انحراف معیار بلند مدت، بارش سال 2001 و 2010 ، نقشه SPI این دو سال ترسیم گردید و مساحت تحت تاثیر شدت های مختلف خشکسالی محاسبه شد. نتایج نشان می دهد که هر دو سال تمام استان دارای مقادیر منفی SPI بوده و بیشترین مساحت استان دارای خشکسالی «نسبتا شدید» است به علاوه از غرب به شرق استان بر شدت خشکسالی افزوده می شود.

بررسی و پهنه بندی خشکسالی اقلیمی استان اصفهان با استفاده از داده های رقومی (DEM) (مطالعه موردی خشکسالی سال های 2001 و 2010) Keywords:

بررسی و پهنه بندی خشکسالی اقلیمی استان اصفهان با استفاده از داده های رقومی (DEM) (مطالعه موردی خشکسالی سال های 2001 و 2010) authors

اصغر نوروزی

استادیار گروه جغرافیا دانشگاه پیام نور

زهرا محمدی

کارشناس ارشد آب و هواشناسی مدرس مدعو دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استانداری اصفهان(1391)، سالنامه آماری استان اصفهان سال 1390، دفتر آمار ...
بذرافشان، ج (1381)، "مطالعه تطبیقی برخی شاخصهای خشکسالی هواشناسی در ...
پیرمرادیان، ن. شمس نیا، الف. بوستانی، ف. شاهرخ نیا، م ...
شکیبا، ع. عظیمی، ف (1389)"بررسی دوره های خشکسالی و تاثیر ...
علیجانی، ب. بابایی، الف (1388). تحلیل فضایی خشکسالی کوتاه مدت ...
کردوانی، پرویز(1380)، خشکسالی ها و راههای مقابله با آن در ...
مرادی، .c رجبی، م. فرج زاده، م (1385) "تحلیل روند ...
قنبر زاده، ه. بهنیار، الف (1388)، پیامدهای اقتصادی خشکسالی دوره ...
اردیبهشت 1393، دانشکده جغرافیا، موسسه جغرافیا ...
Acharya, P., Singh, A., Mohanty, U.C., Nair, A., Chattopad hyay, ...
Du, J., Fang, J., Xu, W., Shi, P., 2013. "Analysis ...
Lena, B., Vergni, L, Antenucci, F., Todisco, F., 2013. "Analysis ...
Rahimi, D., Mokarram, M., Danapour, M., 2011. "The Analysis of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و پهنه بندی خشکسالی اقلیمی استان اصفهان با استفاده از داده های رقومی (DEM) (مطالعه موردی خشکسالی سال های 2001 و 2010)" توسط اصغر نوروزی، استادیار گروه جغرافیا دانشگاه پیام نور؛ زهرا محمدی، کارشناس ارشد آب و هواشناسی مدرس مدعو دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش علوم جغرافیایی ایران 1393 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکسالی، خشکسالی اقلیمی، شاخص SPI، داده های رقومی، استان اصفهان هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 746 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی به عنوان یکی از مخرب ترین پدیده های اقلیمی همواره خسارات فراوانی را برای جوامع بشری به همراه داشته. مطالعه و بررسی آن سبب ایجاد آگاهی و شناخت جنبه های گوناگون این پدیده و در نتیجه تسهیل برنامه ریزی مناسب برای مقابله با آن می گردد. در این پژوهش سعی گردید با کمک داده های رقومی و شاخص بارش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و پهنه بندی خشکسالی اقلیمی استان اصفهان با استفاده از داده های رقومی (DEM) (مطالعه موردی خشکسالی سال های 2001 و 2010) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.