سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی بروجرد در توسعه صنعت گردشگریبه روشSET , PET

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 763

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TNCF01_022

Index date: 2 January 2015

ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی بروجرد در توسعه صنعت گردشگریبه روشSET , PET abstract

صنعت گردشگری و اکوتوریسم به عنوان رویکردی جدید برای توسعه همزیستی انسان و محیط به منظور بهره وری اقتصادی، و استفاده کمتر از منابع نفت و گاز امروزه در توسعه مناطق جایگاه خاصی را پیدا کرده است و مورد توجه کشورهای مختلف قرار گرفته است . در نتیجه هدف فعالیتهای اکوتوریسم باید افزایش سطح درآمدهای مستقیم و غیر مستقیم برای حفاظت از منابع طبیعی و دستیابی به توسعه پایدار باشد. در این پژوهش به منظور ارزیابی توانهای اکوتوریستی بر اساس شرایط اقلیمی در ایستگاه بروجرد با بکارگیری روشهای روش دمای مؤثر استانداردSETدمای معادل فیزیولوژیکPETاز عناصر اقلیمی میانگین ماهیانه متوسط دمای روزانه هوا، رطوبت نسبی، سرعت باد، فشار بخار آب و میزان ابرناکی ایستگاه همدید بروجرد طی دوره آماری 17 ساله 1989 تا 2005 استفاده شده است. در واقع هدف از این پژوهش شناخت شرایط زمانی اقلیمگردشگری و تأثیرگذاری هر یک از عناصر اقلیمی بر روی ساختار فیزیولوژیک انسان در هر یک از ماههای سال میباشد. نتایج این بررسی نشان داد که از نظر اقلیمی عمدهترین محدودیت گردشگری ایستگاه مذکور، وجود تنشهای سرمایی در اکثر ماههای سال بوده و دوره مطلوب اقلیمی تنها دورهی کوتاهی از سال را پوشش داده است، به گونهای که بر اساس روشPETبروجرد در ماه می، دارای شرایط مطلوب اقلیمی جهت گردشگری میباشد و خروجیSETماه سپتامبر در بروجرد،را جهت گردشگری فاقد تنش نشان داده است.

ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی بروجرد در توسعه صنعت گردشگریبه روشSET , PET Keywords:

ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی بروجرد در توسعه صنعت گردشگریبه روشSET , PET authors

هوشمند عطایی

دانشگاه پیام نور، گروه جغرافیا، تهران،

مرضیه زارعان

مدرس دانشگاه پیام نور اصفهان،

ریحانه حیدری

مدرس دانشگاه پیام نور اصفهان

سادات هاشمی نسب

دانشجوی دکتری اقلیمشناسی، دانشگاه اصفهان،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- (بذرپاش ر. و همکاران، (1387)، بررسی آسایش حرارتی در ...
- (حیدری ف، 1387)، کاربرد شاخص‌های اقلیمی PMW و PET ...
-(شریفی، م 1391)، شاسایی و پهنه بندی توان طبیعت گردی ... [مقاله کنفرانسی]
- (مرادی م . و رحمانی ب.، 1389) نقش گردشگری ...
- (هاشمی نسب س. و عطایی .، 1391)، "شرایط زمانی ... [مقاله کنفرانسی]
_ _ _ i _ _ _ Bioclimate of Sema ...
Matzarakis, A and Rammelberg, J and Junk, J .(2013). Assessment ...
_ Sahin, Kemalettin. (2010) The impact of climatic on 3S ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی بروجرد در توسعه صنعت گردشگریبه روشSET , PET" توسط هوشمند عطایی، دانشگاه پیام نور، گروه جغرافیا، تهران،؛ مرضیه زارعان، مدرس دانشگاه پیام نور اصفهان،؛ ریحانه حیدری، مدرس دانشگاه پیام نور اصفهان؛ سادات هاشمی نسب، دانشجوی دکتری اقلیمشناسی، دانشگاه اصفهان، نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی گردشگری، سرمایه های ملی و چشم انداز آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صنعت گردشگری، اکوتوریسمSET ، PETبروجرد هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 763 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که صنعت گردشگری و اکوتوریسم به عنوان رویکردی جدید برای توسعه همزیستی انسان و محیط به منظور بهره وری اقتصادی، و استفاده کمتر از منابع نفت و گاز امروزه در توسعه مناطق جایگاه خاصی را پیدا کرده است و مورد توجه کشورهای مختلف قرار گرفته است . در نتیجه هدف فعالیتهای اکوتوریسم باید افزایش سطح درآمدهای مستقیم و غیر مستقیم برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اکوتوریسم و تأثیر توانمندیهای اقلیمی بروجرد در توسعه صنعت گردشگریبه روشSET , PET با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.