سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی شرایط اقلیم آسایشی ماهانه و فصلی شهر یاسوج با بکارگیری شاخص عدم آسایشHU

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 675

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TNCF01_036

Index date: 2 January 2015

ارزیابی شرایط اقلیم آسایشی ماهانه و فصلی شهر یاسوج با بکارگیری شاخص عدم آسایشHU abstract

در این تحقیق با استفاده از داده های هواشناسی ایستگاه سینوپتیک یاسوج، پارامترهای درجه حرارت بر حسب سانتی گراد و فشار بخار برحسب میلی بار، شاخص عدم آسایش حرارتی HU مورد مطالعه قرار گرفته است اعداد و ارقام بدست آمده با استفاده از نرم افزار EXCELدر فرمول شاخص عدم آسایش جاگذاری و محاسبه شدند که نتایج حاصله نشان می دهد، (آسایش حرارتی)عدم آسایش در حد ناچیز( در طول تمام سال وضعیت در حالت آسایش حرارتی است که در ماههای: دی، بهمن، آذر، اسفند و آبان نتایج کمتر از 01 و به صفر خیلی نزدیکتر است و می توان گفت عدم آسایش مطلق است ولی طبق این شاخص در ماههای: فروردین، مهر، اردیبهشت و شهریور آسایش بهتری حکم فرما است و لی در ماههای خرداد مرداد و تیر با توجه به اینکه شاخص به ماکزیمم شاخص 13 نزدیکتر می باشد شرایط بهتری نسبت به ماههای گروه دوم حکم فرما است.

ارزیابی شرایط اقلیم آسایشی ماهانه و فصلی شهر یاسوج با بکارگیری شاخص عدم آسایشHU Keywords:

ارزیابی شرایط اقلیم آسایشی ماهانه و فصلی شهر یاسوج با بکارگیری شاخص عدم آسایشHU authors

علی مدبرپور

دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رمضانی، بهمن، - 1385شناخت نواحی آسایش بیوکلیماتیک)زیست اقلیمی (سواحل گیلان ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی شرایط اقلیم آسایشی ماهانه و فصلی شهر یاسوج با بکارگیری شاخص عدم آسایشHU" توسط علی مدبرپور، دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی گردشگری، سرمایه های ملی و چشم انداز آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شاخص عدم آسایشHUیاسوج، اقلیم آسایش هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 675 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق با استفاده از داده های هواشناسی ایستگاه سینوپتیک یاسوج، پارامترهای درجه حرارت بر حسب سانتی گراد و فشار بخار برحسب میلی بار، شاخص عدم آسایش حرارتی HU مورد مطالعه قرار گرفته است اعداد و ارقام بدست آمده با استفاده از نرم افزار EXCELدر فرمول شاخص عدم آسایش جاگذاری و محاسبه شدند که نتایج حاصله نشان می دهد، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی شرایط اقلیم آسایشی ماهانه و فصلی شهر یاسوج با بکارگیری شاخص عدم آسایشHU با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.