سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی فرصت ها وتنگنا های توسعه گردشگری شهرستان پاوه

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 898

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TNCF01_086

Index date: 2 January 2015

بررسی فرصت ها وتنگنا های توسعه گردشگری شهرستان پاوه abstract

گردشگری امروزه به عنوان صنعتی درآمدزا به آن نگریسته می شود که صرفنظرکردن از آن و یا کم توجهی به این صنعت کاری معقول به نظر نمیرسد.کشور ما ایران نیز دارای پتانسیل های بالفعل و بالقوه زیادی برای توسعه توریسم می باشد که با مدیریت وبرنامه ریزی صحیح می توان به توسعه اقتصادی کشور کمک نمود ؛و در همین راستا شهرستان پاوه با وجود قابلیتهای متنوع طبیعی و فرهنگی جهت بهرهبرداری مناسب از مواهب و مزایای این صنعت نیازمند توجه، برنامهریزی و سرمایه گذاری مناسب و مدیریت کارا در این بخش است. واضح است که گردشگری شهرستان پاوه به عنوان جزئی از مجموعه گردشگری کشور از تحولات و برنامهریزیهای این بخش تأثیر خواهد پذیرفت.این پژوهش به بررسی فرصتها وتنگناهای توسعه گردشگری در شهرستان پاوه می پردازد و به ارایه راهکارهایی برای توسعه صنعت توریسم در این شهرستان می پردازد.روش تحقیق این پژوهش با توجه به موضوع آن کاربردی می باشد،و به دلیل بررسی وضع موجود؛تحلیل و ارایه راهکارها از روش توصیفی- تحلیلی و پیمایشی نیز استفاده میشود. وبه کمک مطالعات کتابخانهای و میدانی و سپس با استفاده از پرسشنامه و نظرسنجی از گردشگران و مصاحبه با مردم این شهرستان و مسئولین مرتبط با مقوله ی گردشگری، می توانیماطلاعات لازم را جمع آوری کنیم. جهت دقت و سهولت در انجام کار تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات حاصله از پرسشنامه ها از نرم افزارهای آماری چونSPSSاستفاده گردیده است.

بررسی فرصت ها وتنگنا های توسعه گردشگری شهرستان پاوه Keywords:

بررسی فرصت ها وتنگنا های توسعه گردشگری شهرستان پاوه authors

اردشیر شیری

استاد گروه مدیریت و حسابداری، دانشگاه ایلام.

کلثوم خلیلوند

استاد گروه مدیریت، دانشگاه باخترایلام.

آرمان فارسی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی، دانشگاه باخترایلام.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- الوانی، سیدمهدی و زهره دشتی شاهرخ (0939) اصول و ...
_ حیدری چانه.رحیم، (387 1)مبانی برنامه ریزی صنعت گردشگری، ‌چاپ ...
- ضرغام بروجنی .حمید.(1389)برنامه ریزی توسعه جهانگردی رویکردی همپیوند وپایدار، ...
- دخیلی‌کهنموئی، جواد (1382) بررسی راهکارهای توسعه توریسم در آذربایجان ...
- قهرمانی مطلق، حسن (1375)بررسی اثرات جغرافیایی گردشگری در شهرستان، ...
- خالدی مکی، محمد (1383)؛ جاذبه های گردشگری اورامانات(غار قوری ...
م پاپلییزدی، محمدحسینومهد یسقا یی (1385)؛گردشگری (ماهتومفاهیم)، چاپاول، تهرا _ ...
- حیدری چیانه، رحیم (1383):ارزیابی برنامه ریزی صنعت توریسم درایران، ...
- حافظ نیا، محمدرضا(1389)؛مقدمه ای بر روش تحقیق در علوم ...
Abu Al Haija, A., (2010), Jordan: Tourism and conflict with ...
_ Li, M., Wu, b. & Cai, L, (2007), Tourism ...
Yong Ahn, B.(1999), Regional Tourism Development: A investigation of resident ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی فرصت ها وتنگنا های توسعه گردشگری شهرستان پاوه" توسط اردشیر شیری، استاد گروه مدیریت و حسابداری، دانشگاه ایلام.؛ کلثوم خلیلوند، استاد گروه مدیریت، دانشگاه باخترایلام.؛ آرمان فارسی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی، دانشگاه باخترایلام. نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی گردشگری، سرمایه های ملی و چشم انداز آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری، فرصت، شهرستان پاوه هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 898 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری امروزه به عنوان صنعتی درآمدزا به آن نگریسته می شود که صرفنظرکردن از آن و یا کم توجهی به این صنعت کاری معقول به نظر نمیرسد.کشور ما ایران نیز دارای پتانسیل های بالفعل و بالقوه زیادی برای توسعه توریسم می باشد که با مدیریت وبرنامه ریزی صحیح می توان به توسعه اقتصادی کشور کمک نمود ؛و در همین راستا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی فرصت ها وتنگنا های توسعه گردشگری شهرستان پاوه با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.