سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بیواستراتیگرافی رسوبات پرمین در برش روته، منطقه فشم در شمال تهران

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,767

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI09_067

Index date: 9 May 2007

بیواستراتیگرافی رسوبات پرمین در برش روته، منطقه فشم در شمال تهران abstract

رسوبات پرمین در قالب سازندهای دورود و روته در شمال آبادی روته واقع در شمال تهران بخوبی برونزد دارد . سازند تخریبی (Siliciclastic) رنگارنگ دورود با توجه به 20 متر سنگ آهک ضخیم لایه فسیل دار، از 9 واحد سنگی به ضخامت 138,3 متر تشکیل شده است . این رسوبات به صورت همشیب ناپیوسته بر روی لایه های آهکی سازند مبارک به دیرینگی Visean قرار دارد . زمان تشکیل سازند دورود با توجه به فسیلهای کنودونت آن (conodonts) پرمین پیشین (Asselian? Sakmarian-Early Artinskian)) می باشد . سازند روته متشکل از11 واحد سنگی و ضخامت 229,8 متر، به دیرینگی پرمین پسین - (Late Kubergandian )Middle Murghabian) می باشد . این رسوبات بطور همشیب بر روی سازند دورود و همراه با یک نبود چینه ای درزیر لایه های سنگ آهک سازند الیکا قرار می گیرد . بخش اندازه گیری شده سازندهای مبارک والیکا به ترتیب 180 و 80 متر می باشد . براساس مطالعات انجام شده 3 بیوزون کنودو نتی (Conodont – Biozones) از لایه های واپسین سازند مبارک تا لایه های آغازین تریاس زیرین مطابق با بیوزوناسیون استاندارد جهانی کنودونتها بقرار زیر تشخیص داده شد : Early Carboniferous: 1 - Gnathodus bilineatus-girtyi zoneEarly Permian: 2 -Sweetognathus whitei zone Early Triassic(Griesbachian): 3 - Hindeodus parvus zone بر اساس تجزیه و تحلیل کنودونتها، روزن بران و سایر خواص فیزیکی نهشته ها، مجموعه رسوبات مورد بحث در یک محیط دریائی کم عمق تشکیل شده است . همچنین رنگ کنودونتهای مزبور شاخص تغییر رنگ CAI=4 است که نشاندهنده پایان تولید گاز خشک است .

بیواستراتیگرافی رسوبات پرمین در برش روته، منطقه فشم در شمال تهران authors

شهین خواجه وند

دانشگاه شهید بهشتی

بهاءالدین حمدی

دانشگاه آزاد اسلامی

احمد شمیرانی

دانشگاه شهید بهشتی

عباس صادقی

دانشگاه شهید بهشتی

مقاله فارسی "بیواستراتیگرافی رسوبات پرمین در برش روته، منطقه فشم در شمال تهران" توسط شهین خواجه وند، دانشگاه شهید بهشتی؛ بهاءالدین حمدی، دانشگاه آزاد اسلامی؛ احمد شمیرانی، دانشگاه شهید بهشتی؛ عباس صادقی، دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی نهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1767 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رسوبات پرمین در قالب سازندهای دورود و روته در شمال آبادی روته واقع در شمال تهران بخوبی برونزد دارد . سازند تخریبی (Siliciclastic) رنگارنگ دورود با توجه به 20 متر سنگ آهک ضخیم لایه فسیل دار، از 9 واحد سنگی به ضخامت 138,3 متر تشکیل شده است . این رسوبات به صورت همشیب ناپیوسته بر روی لایه های آهکی سازند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بیواستراتیگرافی رسوبات پرمین در برش روته، منطقه فشم در شمال تهران با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.