سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین پایداری اکوسیستم جنگل با استفاده از الگوی پراکنش گلسنگ Lobaria pulmonaria(L)Hffom در دو منطقه مدیریت شده و نشده (مطالعه موردی: جنگل کنیج کلازیراب)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 714

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAUCCWP02_146

Index date: 2 January 2015

تعیین پایداری اکوسیستم جنگل با استفاده از الگوی پراکنش گلسنگ Lobaria pulmonaria(L)Hffom در دو منطقه مدیریت شده و نشده (مطالعه موردی: جنگل کنیج کلازیراب) abstract

پیش نیاز مدیریت اصولی و درخور با توان اکولوژیک رویشگاه، شناخت کامل و جامع از ترکیب و اجرای آن اکوسیستم می باشد . از مهمترین و گسترده ترین گروه های حساس و درخور توجه در جنگل ها گلسنگ ها می باشند که هر گونه ویزه از گلسنگ می تواند به عنوان یک شاخص منسب برای ارزیابی ساختار و شرایط رویشگاه طبیعی و یا دست خورده توده جنگلی در نظر گرفته شود. این پژوهش در دو پارسل 9 و 10 از سری جنگل کنیج کلا با ویژگی های متفاوت مدیریتی اما با فیزیوگرافی نسبتا یکسان صورت پذیرفت. در هر پارسل سطحی با مساحت 10 هکتار تفکیک و تمامی پایه های موجود (صد در صد) در این قطعات برای تشریح ساختار مورد نمونه برداری قطر، ارتفاع و حجم قرار گرفتند و درختانی که به عنوان میزبان برای گلسنگ L.pulmonaria بودند نمونه برداری و با استفاده از GPS موقعیت انها ثبت گردید و همچنین قطر و ارتفاع آنها اندازه گیری شد نتایج نشان داد که منطقه مدیریت نشده با پراکنش مناسب تری از L.pulmonaria دارای تنوع گلسنگی بالاتری بوده و پایدارتر می باشد . همچنین بر اساس نتایج و با استفاده از آزمون T مستقل مشخص شد که جنگل مدیریت نشده به طور معنی داری نسبت به جنگل مدیریت شده مقادیر بیشتری از شاخص های تنوع و همچنین مقدار مشخصه های کمی را در منطقه شاهد به خود اختصاص داده است که این افزایش مقدار مشخصه های کمی ، تنوع، غنا و یکنواختی ، خود ناشی از سرشت اکولوژیک و مورفولوژی مناسب تر جنگل مدیریت نشده در استقرار گلسنگ پوست زی L.pulmonaria است.

تعیین پایداری اکوسیستم جنگل با استفاده از الگوی پراکنش گلسنگ Lobaria pulmonaria(L)Hffom در دو منطقه مدیریت شده و نشده (مطالعه موردی: جنگل کنیج کلازیراب) Keywords:

تعیین پایداری اکوسیستم جنگل با استفاده از الگوی پراکنش گلسنگ Lobaria pulmonaria(L)Hffom در دو منطقه مدیریت شده و نشده (مطالعه موردی: جنگل کنیج کلازیراب) authors

پریسا صمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

مجید اسحق نیموری

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

ایمان خسروی

دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا.اسحق‌نیموری، م. متاجی، ا. حاجی‌منیری، م. حسینی، _ 1391.تعیین پایداری ...
:زاهدی، قوامدین و نونل لوست، 1378. طبقه بندی هوموس جنگل ...
زبیری. م. 1355. بررسی مقایسه‌ای نمونه برداری تصادفی و سیستماتیک ...
مقدم، م، 1380. اکولوژی توصیفی و آماری پوشش گیاهی، انتشارات ...
Barnes, B.V., 1998. Forest Ecology, John Wily and Sons, INC., ...
Cezanne, R., Eichler, M., Kirschbaum, U. and Windisch, _ 2008. ...
Dale, M.R.T..1998, Spatial Pattern Analysis in Plant Ecology, Cambridge University ...
Pettersson, R.B., 1996. Epiphytic lichen biomass in managed and oldgrowth ...
Fisher, T. J., Bradbury, S.M., 2006. Understorey protection harvest expedites ...
Hauck, M., 2005. Epiphytic lichen diversity on dead and dying ...
Humphrey, J.W., S. Davey, A.J. Peace, R. Ferris & K. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین پایداری اکوسیستم جنگل با استفاده از الگوی پراکنش گلسنگ Lobaria pulmonaria(L)Hffom در دو منطقه مدیریت شده و نشده (مطالعه موردی: جنگل کنیج کلازیراب)" توسط پریسا صمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس؛ مجید اسحق نیموری، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس؛ ایمان خسروی، دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی فن آوری های نوین در صنایع چوب و کاغذ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوی پراکنش، پایداری جنگلی، مشخصه های کمی، شاخص های تنوع زیستی، L.pulmonaria هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 714 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیش نیاز مدیریت اصولی و درخور با توان اکولوژیک رویشگاه، شناخت کامل و جامع از ترکیب و اجرای آن اکوسیستم می باشد . از مهمترین و گسترده ترین گروه های حساس و درخور توجه در جنگل ها گلسنگ ها می باشند که هر گونه ویزه از گلسنگ می تواند به عنوان یک شاخص منسب برای ارزیابی ساختار و شرایط رویشگاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین پایداری اکوسیستم جنگل با استفاده از الگوی پراکنش گلسنگ Lobaria pulmonaria(L)Hffom در دو منطقه مدیریت شده و نشده (مطالعه موردی: جنگل کنیج کلازیراب) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.