سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از مدیریت شش سیگما در بستر نانوسنسورهای هوشمند

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 730

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NANOG01_052

Index date: 2 January 2015

استفاده از مدیریت شش سیگما در بستر نانوسنسورهای هوشمند abstract

با توجه به افزایش رقابت در ارائه خدمات، افزایش آگاهی مشتریان و تنوع محصولات، سازمانها این واقعیت را درک کردند که تنها راه ماندگاری در محیط رقابتی، بهبود کیفیت است. . در راستای تحقق این هدف مدیران سازمان از ابزارها و روشهای مختلفی استفاده کردند. یکی از این متدها شش سیگما می باشد که هدف بنیادی آن اجرای راهبردی مبتنی بر اندازه گیری عملکرد است و با به کارگرفتن ابزارهای قدرتمند آماری و دو متدولوژی DMADV و DMAIC در جهت کاهش خطاهای فرآیند و به دستآوردن بهبودهای عمیق درکیفیت تولید و خدمات گام برمیدارد . ما در این مقاله با هدف هوشمندسازی شش سیگما در سطح سازمانها، به بررسی یکی از متدولوژیهای آن به نام DMAIC پرداخته ایم. این متدولوژی با به کارگیری پنج اصل ساده، بهبودهای فوق العاده ای در فرآیند ایجاد میکند. در پایان تأثیرات و کاربردهای نانوسنسور در هوشمندسازی چرخه DMAIC بیان شده است. نانوسنسورها با درک واقعی از محیط نسبت به کوچکترین تغییرات حساس بوده و مناسبترین واکنش را در کمترین زمان از خود نشان میدهند.

استفاده از مدیریت شش سیگما در بستر نانوسنسورهای هوشمند Keywords:

استفاده از مدیریت شش سیگما در بستر نانوسنسورهای هوشمند authors

محمد مهدی جلالی

استادیار- دکترای مدیریت و فناوری اطلاعات- دانشگاه شاهرود

شبنم امیری

دانشجوی کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات- دانشگاه شاهرود

شیما امیری

کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات– دانشگاه علوم پزشکی شاهرود - معاونت پژوهش و فناوری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Antony, J., Kumar, M., and Labib, A. (2008), Gearing Six ...
Asgharpoor MJ, (1998) Multi-criteria decision making, Tehran University Press.(in Persian) ...
Juran JF, Godfery AB. (1998), Juran Quality Handbook. London: Mcgraw-Hill ...
Kai Yang (2005), Design for Six sigma for service ...
Snee R.D (2004), _ Six sigma The evolution of 100 ...
improvement methodology, Journal of Six Sigma and Competive Advantage, No.1, ...
Tahereh sadat Hosseini, Fatemeh Jamaloo(2005), Intelligence Sensors NanoSensors, Eighth Student ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از مدیریت شش سیگما در بستر نانوسنسورهای هوشمند" توسط محمد مهدی جلالی، استادیار- دکترای مدیریت و فناوری اطلاعات- دانشگاه شاهرود؛ شبنم امیری، دانشجوی کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات- دانشگاه شاهرود؛ شیما امیری، کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات– دانشگاه علوم پزشکی شاهرود - معاونت پژوهش و فناوری نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس علوم و فناوری نانو پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شش سیگما، نانوسنسور، DMAIC، هوشمند هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 730 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به افزایش رقابت در ارائه خدمات، افزایش آگاهی مشتریان و تنوع محصولات، سازمانها این واقعیت را درک کردند که تنها راه ماندگاری در محیط رقابتی، بهبود کیفیت است. . در راستای تحقق این هدف مدیران سازمان از ابزارها و روشهای مختلفی استفاده کردند. یکی از این متدها شش سیگما می باشد که هدف بنیادی آن اجرای راهبردی مبتنی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از مدیریت شش سیگما در بستر نانوسنسورهای هوشمند با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.