سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقاوم‌سازی لرزه‌ای سازه‌های بنایی خشتی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,477

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCECMHC01_028

Index date: 12 May 2007

مقاوم‌سازی لرزه‌ای سازه‌های بنایی خشتی abstract

از آنجا که قسمت وسیعی از ساختمان‌ها در روستاهای ایران به صورت بنایی خشتی می‌باشد، ارزیابی آسیب پذیری و بهسازی لرزه ای سازه‌های بنایی خشتی به عنوان یک مسأله مهم مطرح می‌باشد. همچنین باید توجه نمود که بعضی از سازه‌های باستانی و تاریخی نیز به صورت خشتی اجرا شده‌اند. ساختمان‌های خشتی مقاومت لرزه‌ای کمی داشته و در برابر اثرات زلزله بسیار آسیب‌پذیر می‌باشند. در این مقاله به روشهای ساده مقاوم‌سازی اینگونه سازه‌ها پرداخته می‌شود.

مقاوم‌سازی لرزه‌ای سازه‌های بنایی خشتی Keywords:

مقاوم‌سازی لرزه‌ای سازه‌های بنایی خشتی authors

محمدرضا تابش پور

دانشجوی دکترا، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی شریف، تهران

حسن فرهنگ فر

کارشناس عمران، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی شریف، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
.4 . تابش‌پور، م. ر.، گل افشانی ع. ا. "نکاتی ...
. Dowling, D.M. (2002). Improved Adobe in El Salvador. Powerpoint ...
. IAEE (1986). Guidelines for Earth quake-Resi Stant Non-Engin eered ...
. Blondet., M., Torrelva, D., and Villa Garcia, G. (2002). ...
. PUCP/CIID (1995). Nuevas Casas Resistentes De Adobe. (New Earth ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقاوم‌سازی لرزه‌ای سازه‌های بنایی خشتی" توسط محمدرضا تابش پور، دانشجوی دکترا، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی شریف، تهران؛ حسن فرهنگ فر، کارشناس عمران، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی شریف، تهران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مدیریت بحران زلزله در شهرهای دارای بافت تاریخی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه خشتی، آسیب پذیری، مقاوم سازی هستند. این مقاله در تاریخ 22 اردیبهشت 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2477 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجا که قسمت وسیعی از ساختمان‌ها در روستاهای ایران به صورت بنایی خشتی می‌باشد، ارزیابی آسیب پذیری و بهسازی لرزه ای سازه‌های بنایی خشتی به عنوان یک مسأله مهم مطرح می‌باشد. همچنین باید توجه نمود که بعضی از سازه‌های باستانی و تاریخی نیز به صورت خشتی اجرا شده‌اند. ساختمان‌های خشتی مقاومت لرزه‌ای کمی داشته و در برابر اثرات زلزله ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقاوم‌سازی لرزه‌ای سازه‌های بنایی خشتی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.