سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنجش سطوح پایداری نظام زراعی شالیکاران شهرستان رشت

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 783

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPDA01_2730

Index date: 2 January 2015

سنجش سطوح پایداری نظام زراعی شالیکاران شهرستان رشت abstract

هدف این تحقیق توصیفی- پیمایشی، سنجش سطوح پایداری نظام شالیکاری شهرستان رشت در ابعاداکولوژیکی، اقتصادی و اجتماعی میباشد. برای تحقق این هدف شاخصهای پایداری در ابعاد اکولوژیکی ( 11شاخص)، اقتصادی ( 11 شاخص) و اجتماعی ( 7 شاخص) پس از مرور منابع مورد استفاده قرار گرفت. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه شالیکاران شهرستان رشت (N=84772)، بود که حجم نمونه با استفاده از جدول کرجی مورگان تعیین گردید (n=380)، که این تعداد با روش نمونه گیری خوشهای، انتخاب شدند و در نهایت 370 پرسشنامه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. ابزار تحقیق شامل پرسشنامه محقق ساخته بود. روایی محتوایی توسط نظرات اصلاحی متخصصین تامین شد و پایایی آن نیز بر اساس آلفای کرونباخ 0/78 محاسبه گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارهای (SPSS(19 و (Excel(2013 صورت گرفت. رتبه بندی بخش ها براساس پایداری کل و به تفکیک سه بعد اکولوژیکی، اقتصادی و اجتماعی با روش تاپسیس انجام شد. نتایج رتبه بندی نشان داد که به ترتیب بخش های خشکبیجار، خمام، رشت، لشت نشا، کوچصفهان دارای سطح پایداری بهتری بودند و در نهایت بخش سنگر نیز در رتبه آخر قرار گرفت. در بعد اکولوژیکی بخش خمام در رتبهنخست قرار گرفت و رتبه آخر را بخش سنگر به خود اختصاص داد. در بعد اقتصادی بخش خشکبیجار در رتبهنخست و رتبه آخر را بخش سنگر به خود اختصاص داد. در بعد اجتماعی بخش خشکبیجار در رتبه نخست ورتبه آخر را بخش سنگر به خود اختصاص داد.

سنجش سطوح پایداری نظام زراعی شالیکاران شهرستان رشت Keywords:

سنجش سطوح پایداری نظام زراعی شالیکاران شهرستان رشت authors

سیده فاطمه گشتی

دانشآموخته کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

زهرا امیری

استادیار گروه توسعه روستایی دانشگاه گیلان

محمدصادق اللهیاری

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زیاری، ک. زنجیرچی، س م. سرخ کمال، ک. (1389). برسی ...
عادلی ساردوئی، م. حیاتی، با. ظریفیان، ش. حسینی‌نسب، س د. ...
مومنی، م. شریفی‌سلیم، ع ر. (1390). مدل‌ها و نرم‌افزارهای تصمیم‌گیری ...
تقدیسی، ا. بسحاق، م ر. تابستان 1391، فصلنامه علمی- پژوهشی ...
Gold, M.V. (2001). Sustainable Agriculture: Definition and terms. United States ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنجش سطوح پایداری نظام زراعی شالیکاران شهرستان رشت" توسط سیده فاطمه گشتی، دانشآموخته کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ زهرا امیری، استادیار گروه توسعه روستایی دانشگاه گیلان؛ محمدصادق اللهیاری، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شاخص، ابعاد اکولوژیکی، ابعاد اقتصادی، ابعاد اجتماعی، تاپسیس هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 783 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف این تحقیق توصیفی- پیمایشی، سنجش سطوح پایداری نظام شالیکاری شهرستان رشت در ابعاداکولوژیکی، اقتصادی و اجتماعی میباشد. برای تحقق این هدف شاخصهای پایداری در ابعاد اکولوژیکی ( 11شاخص)، اقتصادی ( 11 شاخص) و اجتماعی ( 7 شاخص) پس از مرور منابع مورد استفاده قرار گرفت. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه شالیکاران شهرستان رشت (N=84772)، بود که حجم نمونه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنجش سطوح پایداری نظام زراعی شالیکاران شهرستان رشت با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.