بررسی رویکرد زنده وای در خانه های روستایی مناطق کوهستانی ایران نمونه موردی: روستای یا سه چاه، شهرستان شهرکرد، استان چهارمحال و بختیاری
Publish place: International Conference on New Design and Construction Methods in Contextual Architecture
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,679
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EETCC01_047
تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393
Abstract:
امروزه محیط زیست، صرفه جویی در مصرف انرژی های فسیلی وتوسعه پایدار به مباحث بسیار مهم و رایج در سطح بین المللی تبدیل شده اند. به طوری که حفظ منابع انرژی، جلوگیری ازآلوده کردن زمین ومحیط زیست، کاهش میزان مصرف انرژی های فسیلی و هم زیستی با شرایط طبیعی و اقلیمی از مهمترین تدابیر در معماری وشهرسازی شده و معماران و شهرسازان راملزم به رعایت اصول و قواعد خاصی در زمینه ساخت و ساز می کند. افزایش مداوم جمعیت، کشورهای جهان رابیش از پیش با مشکل کمبود انرژی رو به رو ساخته و حیات بشری را تهدید می کند.بی شک طبیعت یکی از بزرگترین الطاف پروردگار برای بشر است. انسان باطبیعت زیسته ومی زیدو در عین حال برای حیات بهتر خویش در آن معماری می کند. در واقع در رابطه تثلیث انسان و طبیعت و معماری است کاه درک چگونگی استفاده از طبیعتدر ساخت خود را جلوه می دهد. رویکرد زنده واری به عنوان شاخه تکامل یافته معماری پایدار در تحلیل خانه های روستای یا سه چاه وتعاملات بین آنها درقالبمعماری زنده وار مورد بررسی قرار گرفته است.امید است گامی در پیشبرد اهداف انسانی در بحث معماری و طبیعت قرار گیرد. در گرد آوری پژوهش حاضر با توجه به موضوع ومحتوای آن در بخش نتایج استفاده شده در خانه های روستایی یک روند تحلیلی از داده ها را داریم. در مرحله بعدی نتایج بدست آمده موردراستی آزمایی قرار گرفته اند و روابط مطرح شده بین لایه ها اثبات گردیده اند.درمباحث مربوط به قسمتهای دیگر زنده واری از روش های نیمه کیفی وتوصیفی ، اسنادی و میدانی استفاده شده است.
Keywords:
Authors
مهراب جوام
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان
هوتن ایروانی
استادیار گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :