سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و تحلیل زمینه گرایی در برخی از سبک های دوره های مدرن و پست مدرن ومرور سوابق جهانی آن

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,999

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EETCC01_113

Index date: 2 January 2015

بررسی و تحلیل زمینه گرایی در برخی از سبک های دوره های مدرن و پست مدرن ومرور سوابق جهانی آن abstract

زمینه گرایی رویکردی کل گرا، انعطاف پذیر و پویا در معماری محسوب می شود که می تواند خود را با تحولات موجود در جامعه وفق دهد و حس مکان وتعلق را در مواجه با فضا تقویت کند. زمینه گرایی یکی از دیدگاه های رایج در شهرسازی نیزمی باشد. این رویکرد سازگاری با زمینه ی کالبدی تاریخی و اجتماعی فرهنگی است که بر طبق آن ایده ها و اشکال گذشته در شکل دادن به کالبد شهرهای معاصرحضور دارند. جنبش زیست منطقه گرایی و در معنای کلی آن زمینه گراییدر معماری تحت الشعاع جنبش های طراحی پایدار و بوم شناختی قرار گرفته است. اگر زمینه را context درمعماری بنامیم، این زمینه میتواند شامل توپوگرافی محل،جنس مصالح، میزان ترافیک شهری، حضور موجودات زیستی، فرهنگ و تمدن بومی و...باشد. یکی از مهم ترین چالش ها در معماری زمینه گرا میزان سازگاری مواردمذکور در تقابل با پدیده ی جهانی شدن که مسئله ی بی هویتی و بی مکانی را گسترش می دهد، می باشد. معماری مدرن با شعار کم، بیش است در جهتعملکردگرایی، با استفاده از تکنولوژی به پیکار با سنت ها پرداخته است. پست مدرن نقد مدرنیته در فرآیند دوران مدرنیته است که با استفاده از تکنولوژی، تزئینات، نمادها و نگاهی به سنت ها در پی آسیب شناختی مدرنیته تلقی می شود.در روند مقاله به بررسی سبک هایی در معماری مدرن و پست مدرن تؤام با زمینه گرایی پرداخته ایم. در مقاله ی حاضر با روش توصیفی تحلیلی و مطالعات کتابخانه ای، با شناسایی فاکتور های تاًثیرگذار و تعیین عوامل مؤثر در پیشبرد اهداف زمینه - گرایی، سعی در ارتقاء کیفیت طراحی و تبیین اهمییت و ابعاد زمینه گرایی در معماری و شهرسازی شده است. بنابراین پس از تعریف مسئله به مرور سوابق جهانی پرداخته می شود

بررسی و تحلیل زمینه گرایی در برخی از سبک های دوره های مدرن و پست مدرن ومرور سوابق جهانی آن Keywords:

بررسی و تحلیل زمینه گرایی در برخی از سبک های دوره های مدرن و پست مدرن ومرور سوابق جهانی آن authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
برولین، برنت(1383)، معماری زمینه گرا:سازگاری ساختمان های جدید با قدیم، ...
شایان، حمیدرضا، کاملنیا، حا مد، (387 1)، منطقه گرایی و ...
آشایان، حمیدرضا، عینی فر، علیرضا و بادداراب(1388).مفاهیم طراحی در زمینه ...
سوافیلد، سایمون:.ر. (1390).نظریه در معماری منظر، ترجمه:محسن فیضی، مهدی خاک ...
دشایا، حمیدرضا(387 1)، معماری در زمینه ی بیگانه تحلیل نظریه ...
فلامکی، محمد صور (1381)، ریشه ها و گرایش های نظریه ...
نوروز برازجانی، ویدا (1382)، گزیده ای از معماری: معنا و ...
نسبیت، کیت (1389)، نظریه های پسامدرن در معماری؛ ترجمه محمد ...
قبادیان، وحید(1382)، مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب. ...
stokols, D. & I. Altman. (1987) handbook of invironmental psychology. ...
Brolin, B.C (1980) Architecture In Context Fitting New Buildings With ...
Towards a Critical Regionalism: Six Points for an Architecture Resistance ...
Rowe, C & F. Koetter (1978) Collage City. Cambridge: MIT ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و تحلیل زمینه گرایی در برخی از سبک های دوره های مدرن و پست مدرن ومرور سوابق جهانی آن" توسط هانیه مرید صداقت؛ هانیه احمری نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی روشهای نوین طراحی و ساخت در معماری زمینه گرا پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زمینه گرایی ، مدرن ، پست مدرن ، طراحی پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3999 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه گرایی رویکردی کل گرا، انعطاف پذیر و پویا در معماری محسوب می شود که می تواند خود را با تحولات موجود در جامعه وفق دهد و حس مکان وتعلق را در مواجه با فضا تقویت کند. زمینه گرایی یکی از دیدگاه های رایج در شهرسازی نیزمی باشد. این رویکرد سازگاری با زمینه ی کالبدی تاریخی و اجتماعی فرهنگی است ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و تحلیل زمینه گرایی در برخی از سبک های دوره های مدرن و پست مدرن ومرور سوابق جهانی آن با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.