سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین مقدار بهینه سفارش سیستم های کنترل موجودی با تقاضای دینامیک تک محصولی توسط الگوریتم PSO

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,866

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICBDE01_253

Index date: 27 January 2015

تعیین مقدار بهینه سفارش سیستم های کنترل موجودی با تقاضای دینامیک تک محصولی توسط الگوریتم PSO abstract

در یک سیستم کنترل موجودی دو سطحی مرور دائم (R,Q)، مهمترین عامل تعیین میزان بهینه سفارشات و نقطه سفارش مجدد می باشد. انتخاب سیاست غلط برای تعیین مقدار سفارشات می تواند باعث افزایش در هزینه های انبار که معمولا شامل مجموع هزینه نگهداری و هزینه کمبود است شود. در سمتی دیگر ممکن است حاصل این سیاست غلط ایجاد کمبود و در نتیجه مواجه شدن با فروش از دست رفته یا سفارشات عقب افتاده باشد. به عبارت دیگر سطح موجودی در انبار باید همواره بین (R+1,R+Q) باشد. با توجه به هزینه های بالای انبارها، مدیران کارخانه به دنبال روشی برای کاهش هزینه ها در انبارها هستند. با توجه به اینکه روش های سنتی در کنترل موجودی چند سطحی، در عمل جوابگوی حل مسئله نیستند، از روش های نوین برای حل این مسئله استفاده می کنیم. این مقاله شامل مطالعه موردی در یکی از انبارهای مرکزی کارخانه تولید چای لیوانی می باشد. مدل سازی مسئله با توجه به ورودی های انبار که شامل تقاضای خرده فروشان و هزینه های انبار که شامل هزینه های نگهداری و هزینه های کمبود است، انجام شده است،. مقدار بهینه سفارشات در هر دوره توسط الگوریتم فرا ابتکاری PSO بدست می آید.

تعیین مقدار بهینه سفارش سیستم های کنترل موجودی با تقاضای دینامیک تک محصولی توسط الگوریتم PSO Keywords:

تعیین مقدار بهینه سفارش سیستم های کنترل موجودی با تقاضای دینامیک تک محصولی توسط الگوریتم PSO authors

سیدمجتبی کاوسی داودی

کارشناس ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

علیرضا بالاوند

دانشجوی دکتری مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

اسماعیل نجفی

استادیار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Sherbrooke, C.C... (1986). V ARI- METRIC : improved ap proximations ...
Caggiano, K.E. , Jackson, P.L., Muckstadt, J.A. , Rapp. (2007). ...
Caglar, D. Li, C.-L., Simchi-Levi, D... (2004). Two-echelon spare parts ...
Cohen, M.A. , Cull, C. , Lee, H.L. , Willen, ...
Graves, S.C.. (1985). Amulti -echelon inventory model for a repairable ...
Hopp, W.J. , Zhang, R.Q. , Spearman, M .L. _ ...
Kennedy J, Eberhart R, . (1995). A new optimizer using ...
Little, J.D.C.. (1961). A proof of the queueing formula: L ...
Muckstadt, J.A... (1973). A mode] for amulti _ item, multi-echelon, ...
Muckstadlt, J.A. , Thomas, L.J... (1980). Are multi-echelon inventory methods ...
Palm, C... (1938). Analysis of the Erlang traffic formula for ...
Rustenburg, W.D., Van Houtum, G.J. , Zijm, W.H.M. _ (2001). ...
Sherbrooke, C.C... (1986). METRIC: amulti-echelon technique for recoverable item contro. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین مقدار بهینه سفارش سیستم های کنترل موجودی با تقاضای دینامیک تک محصولی توسط الگوریتم PSO" توسط سیدمجتبی کاوسی داودی، کارشناس ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ علیرضا بالاوند، دانشجوی دکتری مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ اسماعیل نجفی، استادیار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی توسعه و تعالی کسب و کار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل موجودی دوسطحی، مقدار سفارش، تک محصولی، الگوریتم PSO هستند. این مقاله در تاریخ 7 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2866 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در یک سیستم کنترل موجودی دو سطحی مرور دائم (R,Q)، مهمترین عامل تعیین میزان بهینه سفارشات و نقطه سفارش مجدد می باشد. انتخاب سیاست غلط برای تعیین مقدار سفارشات می تواند باعث افزایش در هزینه های انبار که معمولا شامل مجموع هزینه نگهداری و هزینه کمبود است شود. در سمتی دیگر ممکن است حاصل این سیاست غلط ایجاد کمبود و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین مقدار بهینه سفارش سیستم های کنترل موجودی با تقاضای دینامیک تک محصولی توسط الگوریتم PSO با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.