سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر محیط های کشت بر ریشه زایی درون شیشه ای گیاه جینکو بیلوبا (Ginkgo biloba)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,689

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISOP01_026

Index date: 4 February 2015

اثر محیط های کشت بر ریشه زایی درون شیشه ای گیاه جینکو بیلوبا (Ginkgo biloba) abstract

جینکو (Ginkgo biloba) به عنوان گیاه زینتی و دارویی دارای اهمیت ویژه ای است. تکثیر این گیاه دو پایه به روش کشت بافت مورد توجه است به این دلیل که قوه نامیه بذور پایین بوده و جنسیت نهال ها تا زمان بلوغ (حداقل 20 سال پس از کاشت) نامشخص می باشد. از طرفی ریشه زایی قلمه های آن با درصد پایینی انجام می شود و نیاز به مقادیر بالایی از هورمون اکسین دارد. در این آزمایش جوانه های انتهایی شاخساره های درون شیشه ای که غیرفعال بودند به 5 محیط کشت B5، WPM، MS، LS، و LSEn که همگی حاوی 0/25 میلی گرم در لیتر نفتالین استیک اسید (NAA) بودند به مدت یک هفته و تاریکی سپس به همان محیط ها بدون هورمون و 16 ساعت نور منتقل شدند. تاثیر محیط کشت بر ریشه زایی ریزنمونه ها بررسی شد. بیشترین ریشه زایی (٪ 25 ) در محیط LSEn دارای عصاره آندوسپرم بذر (Endosperm extract) و کمترین آن (٪ 8) در محیط LS مشاهده شد. ریزنمونه هادر محیط های MS و B5 هیچ ریشه ای ندادند.

اثر محیط های کشت بر ریشه زایی درون شیشه ای گیاه جینکو بیلوبا (Ginkgo biloba) Keywords:

اثر محیط های کشت بر ریشه زایی درون شیشه ای گیاه جینکو بیلوبا (Ginkgo biloba) authors

مهناز چوخاچی زاده مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و کارشناس پژوهشی پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تهر

حمیده افقی

دانشیار و عضو هیئت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تهران

سید علی قائم مقامی

مربی و عضو هیئت علمی پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تهران

احمد علیمددی

استادیار و عضو هیئت علمی پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کوره پز س. باقری ع. آقارحیمی ج. بررسی ریزازدیادی ژینکو ...
Crockett UJ, 1978, Tree. Time-Life Book, New York. ...
Pandey, A., Tamta, S. and Giri, D., Role of auxin ...
Tommas, F. and Scaramuzzi, F., In vitro propagation of Ginkgo ...
Abrahamian, P., Kantharajah, A., Effect of Vitamins on In vitro ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر محیط های کشت بر ریشه زایی درون شیشه ای گیاه جینکو بیلوبا (Ginkgo biloba)" توسط مهناز چوخاچی زاده مقدم، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و کارشناس پژوهشی پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تهر؛ حمیده افقی، دانشیار و عضو هیئت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تهران؛ سید علی قائم مقامی، مربی و عضو هیئت علمی پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تهران؛ احمد علیمددی، استادیار و عضو هیئت علمی پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جینکو بیلوبا، ریشه زایی، عصاره آندوسپرم بذر، محیط کشت هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1689 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جینکو (Ginkgo biloba) به عنوان گیاه زینتی و دارویی دارای اهمیت ویژه ای است. تکثیر این گیاه دو پایه به روش کشت بافت مورد توجه است به این دلیل که قوه نامیه بذور پایین بوده و جنسیت نهال ها تا زمان بلوغ (حداقل 20 سال پس از کاشت) نامشخص می باشد. از طرفی ریشه زایی قلمه های آن با درصد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر محیط های کشت بر ریشه زایی درون شیشه ای گیاه جینکو بیلوبا (Ginkgo biloba) با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.