سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر کاربرد روش های بدون مش در ژئوتکنیک

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,040

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMFE01_158

Index date: 4 February 2015

مروری بر کاربرد روش های بدون مش در ژئوتکنیک abstract

در این مقاله به معرفی روش های بدون مش روند حل مسئله و دلیل استفاده از این روش ها با ارائه چند مثال زئوتکنیکی پرداخته شده است در روش های بدون شبکه دامنه با نقاطی مشخص می شوند که این نقاط لازم نیست با یکدیگر ارتباط المانی داشته باشند و نیازی به تعریف المان برای درونیابی مسئله نیست خصوصیات مهم روش های بدون شبکه این است که تعداد نقاطی که در درونیابی شرکت می کنند کاملا به صورت هوشمند انتخاب می شوند یعنی این که در بعضی نواحی که چگالی ابر نقاط بیشتر است نقاط بیشتری در درونیابی شرکت می کند علت نیاز به روش های بدون مش به محدودیت های روش اجزا محدود مرتبط می شود. اساس اجزا محدود بر مبنای محیط های پیوسته است بنابراین این روش در تحلیل محیط های ناپیوسته هم چون خاک مسلح یا محیط های همراه با ترک، با مشکلاتی روبرو است همچنین در تحلیل مسائلی مانند تراوش، انفجار که همراه با تغییر شکل های بزرگ هستند به دلیل به وجود آمدن اعوجاج شدید در مش نتایج اجزا محدود با خطای زیادی همراه است در بخشی از این مطالعه نیز توابع شکل معروفی استفاده شده در روش بدون مش معرفی شده است توابع شکل در دو روش اجزا محدود و بدون شبکه با اصولی متفاوت ساخته می شود.

مروری بر کاربرد روش های بدون مش در ژئوتکنیک Keywords:

مروری بر کاربرد روش های بدون مش در ژئوتکنیک authors

فریبا آسوار

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک خاک و پی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد

آرش شیرمحمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک خاک و پی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد

کاظم برخورداری

استادیار گروه مهندسی عمران -مکانیک خاک و پی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
"روش های عددی و نرم افزارهای محاسباتی "و بسپارش, 48-58. ...
غلام پور، م. بینش، م. (1392)، "تحلیل حدی پی های ...
Nguyen, V.P. Rabczuk, T. Bordas, S. Duflot, M. (2008), "Meshless ...
Belytschko, Y. Krongauz. (2001)، "Meshless methods: An overview and recent ...
Monaghan J. (2002), "An introduction o SPH", Computer Physics C ...
Shibata, & Murakami, A. (2011), "A stabilization procedure for soil-water ...
Atluri. S.N. (2005), "The Meshles Method (MLPG) for Domain and ...
Wiezckowski Z. (2004), "The material point method in large strain ...
Gholampour, A. Raie, s. Binesh, S. (2013), "Mesh-free limit analysis ...
Wang, D. and Ling, L. and Zhuoya, L. (2014), "Aregularized ...
Binesh, S. Hataf, N. Ghahramani, A. (2010), "Elasto-plastic analysis of ...
Wang, Z.L. and Wang, J.G. and Shen, R.F. (2008), "The ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری بر کاربرد روش های بدون مش در ژئوتکنیک" توسط فریبا آسوار، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک خاک و پی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد؛ آرش شیرمحمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک خاک و پی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد؛ کاظم برخورداری، استادیار گروه مهندسی عمران -مکانیک خاک و پی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روش بدون مش، روش اجزا محدود، مش، توابع شکل هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1040 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله به معرفی روش های بدون مش روند حل مسئله و دلیل استفاده از این روش ها با ارائه چند مثال زئوتکنیکی پرداخته شده است در روش های بدون شبکه دامنه با نقاطی مشخص می شوند که این نقاط لازم نیست با یکدیگر ارتباط المانی داشته باشند و نیازی به تعریف المان برای درونیابی مسئله نیست خصوصیات مهم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر کاربرد روش های بدون مش در ژئوتکنیک با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.