سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روش های جلوگیری از روانگرایی برای سدهای خاکی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 888

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMFE01_167

Index date: 4 February 2015

روش های جلوگیری از روانگرایی برای سدهای خاکی abstract

در این تحقیق کارآمدی دو روش برای رفتار ضد روانگرایی مورد بررسی قرار گرفته است. برای رفتار ضد روانگرایی استفاده از دیوار آب بند برای جلوگیری از گسترش جانبی و سا خت سکو برای جلوگیری از افزایش فشار آب حفره ای مورد توجه قرار گرفته است. هم چنین شتاب و تغییر شکل و اضافه فشار آب حفره ای در المان های مختلف و در محل پنجه سد به خاطر احتمال بیشتر روانگرایی در این محل قبل و بعد از استفاده از این روش با هم مقایسه گردیده است. نتایج بدست آمده کاهش قابل قبول نقاط استعداد روانگرایی است. هدف از انجام این تحقیق استفاده عملی از این دو روش برای زمانی که احتمال روانگرایی در سد می رود است.

روش های جلوگیری از روانگرایی برای سدهای خاکی Keywords:

روانگرایی , دیوار آب بند , سکو , اضافه فشار آب حفره ای , سد خاکی

روش های جلوگیری از روانگرایی برای سدهای خاکی authors

پیام خدرزاده

کارشناس ارشد مکانیک خاک و پی

کاظم برخورداری

عضو هیات علمی دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری 1391 نشریه شماره ...
Huang Y , Zheng H , Zhuang Z.2012. Seismic liquefaction ...
Siyahi B, Arslan H. 2008. Earthquake induced deformation of earth ...
Sharp MK, Adalier K. 2006. Seismic response of earth dam ...
Ozkan M. Y., 1998. , "A review of considerations on ...
IITK-GSDMA GUIDELINES for SEISMIC DESIGN of EARTH DAMS AND EMBAN ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "روش های جلوگیری از روانگرایی برای سدهای خاکی" توسط پیام خدرزاده، کارشناس ارشد مکانیک خاک و پی؛ کاظم برخورداری، عضو هیات علمی دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روانگرایی ، دیوار آب بند ، سکو ، اضافه فشار آب حفره ای ، سد خاکی هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 888 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق کارآمدی دو روش برای رفتار ضد روانگرایی مورد بررسی قرار گرفته است. برای رفتار ضد روانگرایی استفاده از دیوار آب بند برای جلوگیری از گسترش جانبی و سا خت سکو برای جلوگیری از افزایش فشار آب حفره ای مورد توجه قرار گرفته است. هم چنین شتاب و تغییر شکل و اضافه فشار آب حفره ای در المان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله روش های جلوگیری از روانگرایی برای سدهای خاکی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.