سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاریخچه ، تئوری و خطاهای مدلسازی در آزمایش های سانتریفیوژ ژئوتکنیکی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,277

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMFE01_355

Index date: 4 February 2015

تاریخچه ، تئوری و خطاهای مدلسازی در آزمایش های سانتریفیوژ ژئوتکنیکی abstract

یکی از بهترین روش های بررسی یک پدیده در مهندسی ، مدلسازی فیزیکی آن در مقیاس کوچک می باشد اما در ژئوتکنیک رفتار یک پدیده معمولا متاثر از سطوح تنش است و با مدل کردن آن در مقیاس کوچک سطوح تنش مدل نسبت به نمونه واقعی تغییر کرده و نتایج صحیحی حاصل نمی شود . بنابراین استفاده از دستگاه سانتریفیوژ برای مدلسازی در ژئوتکنیک از مطمئن ترین روش هاست آگاهی کامل به تئوری مدلسازی ، چگونگی استخراج روابط بین مدل و نمونه واقعی ، فرضیات و خطاهای مدلسازی سانتریفیوژ برای ساخت یک مدل از نمونه واقعی و همچنین تعمیم نتایج آن امری ضروری است روابط بین مدل و نمونه واقعی با استفاده از روش آنالیز ابعادی یا معادله حاکم بر مسئله استخراج می شود نکته قابل توجه این که بعضی از پارامترها مانند زمان و سرعت، بسته به نوع پدیده دارای ضرایب متفاوتی می باشند در این تحقیق به بررسی تئوری مدلسازی در سانتریفیوژ ، فرضیات و خطاهای آن پرداخته شده است همچنین روابط مقیاس با استفاده از دو روش ذکر شده برای آزمایش های دینامیکی، تحکیم و تراوش گزارش می شود همچنین مشخصات سانتریفیوژ ژئوتکنیکی پژوهشگاه زلزله شناسی و مهندسی زلزله که در آستانه بهره برداری می باشد به اختصار شرح داده می شود.

تاریخچه ، تئوری و خطاهای مدلسازی در آزمایش های سانتریفیوژ ژئوتکنیکی Keywords:

تاریخچه ، تئوری و خطاهای مدلسازی در آزمایش های سانتریفیوژ ژئوتکنیکی authors

محمد علی مرادی مزرعه نو

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهشکده مهندسی ژئوتکنیک پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

یاسر جعفریان

هیئت علمی پژوهشکده مهندسی ژئوتکنیک پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Phillips, R. (1869), "Computes Reudus de l'Academie des Sciences, " ...
Bucky, P.B. (1931), "Use of Models for the Study of ...
Pokrovsky, G.I. and Fyodorov, I.S. (1936), "Studies of Soil Pressures ...
Davidenkov, N.N. (1936), "A New Method of Using Models for ...
Ramberg, H. (1968a), "Instability of Layered Systems in the Field ...
Hoek, E. (1965), "The Design of a Centrifuge for the ...
Schmidt, R.M. and Holsapple, K.A. (1980), "Theory and Experiments on ...
Scott, R.F. (1979), "Cyclic Lateral Loading of Piles, Analysis of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاریخچه ، تئوری و خطاهای مدلسازی در آزمایش های سانتریفیوژ ژئوتکنیکی" توسط محمد علی مرادی مزرعه نو، دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهشکده مهندسی ژئوتکنیک پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله؛ یاسر جعفریان، هیئت علمی پژوهشکده مهندسی ژئوتکنیک پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سانتریفیوژ ژئوتکنیکی، مدل سازی، انالیز ابعادی، معادله حاکمه، میدان شتاب هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4277 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از بهترین روش های بررسی یک پدیده در مهندسی ، مدلسازی فیزیکی آن در مقیاس کوچک می باشد اما در ژئوتکنیک رفتار یک پدیده معمولا متاثر از سطوح تنش است و با مدل کردن آن در مقیاس کوچک سطوح تنش مدل نسبت به نمونه واقعی تغییر کرده و نتایج صحیحی حاصل نمی شود . بنابراین استفاده از دستگاه سانتریفیوژ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاریخچه ، تئوری و خطاهای مدلسازی در آزمایش های سانتریفیوژ ژئوتکنیکی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.