سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر ارتفاع ساختمان در رخداد فروریزش پیش رونده و مقایسه نتایج با ضوابط دو آیین نامه GSA2003 و UFC4-010

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 816

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMFE01_547

Index date: 4 February 2015

تاثیر ارتفاع ساختمان در رخداد فروریزش پیش رونده و مقایسه نتایج با ضوابط دو آیین نامه GSA2003 و UFC4-010 abstract

این روزها یافتن عنوان جدیدی در رشته ی مهندسی سازه برای تحقیق و تفحص بسیار نادر و کمیاب است. فروریزش پیشرونده (خرابی پیشرونده) از مفاهیم نو و جدید این علم می باشد. بطور دقیق تر این موضع و ارائه روش هایی برای پیشگیری از این پدیده، از جمله مباحثی می باشند که چندین دهه بیش تر قدمت ندارند. فروریزش پیشرونده با حذف ظرفیت باربری موضعی قسمت کوچکی از سازه شروع می شود و در ادامه، خرابی هایی در المان های سازه بوجود می آید که بطور مستقیم ناشی از رخداد موضعی اولیه نمی باشد. این خرابی های متوالی ممکن است در کل سازه یا سطح وسیعی از آن گسترش پیدا کند.. در این مقاله، به نقش ارتفاع سازه در رخداد فروریزش پیشرونده، در ساختمان های فولادی طراحی شده برای بارهای لرزه ای در منطقه ای با لرزه خیزی متوسط، با دو روش استاتیکی خطی و دینامیکی غیرخطی و با نرم افزار SAP2000 پرداخته می شود. همچنین در این دو تحلیل از ضوابط دو آیین نامه GSA2003 و UFC4-010 استفاده می شود و نتایج آن ها مورد مقایسه قرار می گیرد.

تاثیر ارتفاع ساختمان در رخداد فروریزش پیش رونده و مقایسه نتایج با ضوابط دو آیین نامه GSA2003 و UFC4-010 Keywords:

فروریزش پیش رونده , سازه های فولادی , تاثیر ارتفاع سازه در فروریزش پیش رونده , آیین نامه UFC , آیین نامه GSA

تاثیر ارتفاع ساختمان در رخداد فروریزش پیش رونده و مقایسه نتایج با ضوابط دو آیین نامه GSA2003 و UFC4-010 authors

عماد رامین فر

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه- دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

حسین تاجمیر ریاحی

استادیار دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه اصفهان

پرهام معمارزاده

استادیار دانشکده مهندسی عمران- دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Izzuddin, B., A., Vlassis, A, G., Elghazouli, A. Y., Nethercot, ...
UFC 4-01-01 _ Facilities Criteria (UFC), DoD Minimum Antiterrorism Standards ...
ASCE7-05, "Minimum Design Loads for Buildings and Other Structures. Report: ...
GSA2003, "Progressive Collapse Analysis and Design Guidelines for New Federal ...
[] UFC 4-023-03, DoD minimum Antiterrorism standards for Buildings, Department ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر ارتفاع ساختمان در رخداد فروریزش پیش رونده و مقایسه نتایج با ضوابط دو آیین نامه GSA2003 و UFC4-010" توسط عماد رامین فر، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه- دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد؛ حسین تاجمیر ریاحی، استادیار دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه اصفهان؛ پرهام معمارزاده، استادیار دانشکده مهندسی عمران- دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فروریزش پیش رونده، سازه های فولادی، تاثیر ارتفاع سازه در فروریزش پیش رونده، آیین نامه UFC ، آیین نامه GSA هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 816 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این روزها یافتن عنوان جدیدی در رشته ی مهندسی سازه برای تحقیق و تفحص بسیار نادر و کمیاب است. فروریزش پیشرونده (خرابی پیشرونده) از مفاهیم نو و جدید این علم می باشد. بطور دقیق تر این موضع و ارائه روش هایی برای پیشگیری از این پدیده، از جمله مباحثی می باشند که چندین دهه بیش تر قدمت ندارند. فروریزش پیشرونده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر ارتفاع ساختمان در رخداد فروریزش پیش رونده و مقایسه نتایج با ضوابط دو آیین نامه GSA2003 و UFC4-010 با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.