بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمارتاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خار شتر (Alhaji camelorum)
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 487
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BSCONF01_353
تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393
Abstract:
سرما با ایجاد آسیب اکسایشی باعث تولید گونه های فعال اکسیژن میشود .دفاع سلول های گیاهی در مقابل تاثیرات تخریبی آسیب های اکسایشی ، فعال کردن ترکیبات آنزیمی و غیر آنزیمی می باشد . بنابراین ارزیابی فعالیت آنزیم های ضد اکسایشی میتواند به عنوان ضریبی برای مقاومت گیاهان بکار برده شود .آنزیم های ضد اکسایشی و محتوای مالون دی آلدئید توسط روش های Maehly and chance(CAT) و Asada and chenAl. ) 1989) (APX) (MDA) (2004 در گیاهان دو ماهه یونجه و خارشتر بعد از تیمار 24 ساعته تاریکی و سرما (10 درجه سانتیگراد) اندازه گیری شد . فعالیت آنزیم های آسکوربات پروکسیداز و کاتالاز در خارشتر بطور معنی داری بیشتر ولی مقدار MDA کمتر از یونجه بود که نشان میدهد تخریب در یونجه بیشتر بوده است . در این مطالعه خارشتر بعنوان یک گیاه مقاومتر از یونجه نسبت به این تنش ها معرفی شده است .
Authors
الناز باغ آراء
استاد مدعوگروه زیست شناسی دانشگاه پیام نورشاهین دژ
سمیه حسن زاده کهل سفلی
استاد مدعوگروه زیست شناسی دانشگاه پیام نورشاهین دژ
رضا حیدری
استاد گروه زیست شناسی دانشگاه ارومیه
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :