سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییر اقلیم استان اردبیل و اثرات آن بر خشکسالی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,636

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCUIMWR03_170

Index date: 6 March 2015

بررسی تغییر اقلیم استان اردبیل و اثرات آن بر خشکسالی abstract

تغییرات اقلیمی در هر منطقه ای به همراه تغییر دما سبب تغییر زمانی و مکانی بارش، میران تبخیر و تعرق، رطوبت خاک و نیز سرعت باد میشود. به همین دلیل و به منظور تدوین سیاستهای بهینه سازی و سازگاری با شرایط آتی، مطالعه تغییرات اقلیمی هر منطقه ای در بازه ی زمانی حائز اهمیت است. برآورد یا پیشبینی متغیرهای اقلیمی در مقیاس منطقه ای یا کوچکتر(در حد مقیاس نقطه ای نظیر ایستگاه مطالعاتی) در صورتی امکانپذیر خواهد بود که خروجی مدلهای عددی گردش عمومی جو ریزمقیاس (downscaling) شود. روش دینامیکی و آماری دو روشی هستند که در مقیاس ایستگاهی مورد استفاده قرار میگیرند. استان اردبیل واقع در شمالغرب ایران از جمله مناطق کوهستانی است که به دلیل موقعیت جغرافیایی دارای آب و هوایی مرطوب و سرد میباشد اما در سالیان اخیر تغییرات اقلیمی سبب گردیده که شرایط آب و هوایی منطقه به مدیترانه ای و خشک تغییر یابد. در این مقاله، به منظور بررسی تغییرات اقلیمی استان اردبیل از روش ریزمقیاس نمایی آماری و مدل LARS-WG استفاده شده و با بهرهگیری از دو متغیر اقلیمی دما و بارش، پهنهبندی تغییرات اقلیمی در طی یک دوره 10 ساله در گستره منطقه انجام شده است. نتایج آماری بدست آمده نشان میدهد که در طی 10 سال گذشته با افزایش دما و کاهش بارش، شرایط آب و هوایی به مدیترانه ای نیمه خشک تغییر یافته و خشکسالی به عنوان یک پدیده طبیعی تکرارشونده اقلیمی در منطقه جلوه میکند که این امر زراعت دیم منطقه را دچار مشکل کرده و آلودگیهای زیست محیطی چشمگیری را موجب شده است.

بررسی تغییر اقلیم استان اردبیل و اثرات آن بر خشکسالی Keywords:

بررسی تغییر اقلیم استان اردبیل و اثرات آن بر خشکسالی authors

فاطمه مدنی

دانشجوی دکترای هیدرولوژی کارشناس GIS، RS ، شرکت آب منطقه ای اردبیل، ایران

لیلا مدنی

کارشناس مدیریت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

داریوش جهانی

کارشناس ارشد جغرافیا ، مدرس دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نوربیله سوار، اردبیل،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باباییان.ا و نجفی نیک. ز.(1386)، " معرفی و ارزیابی مدل ...
بذرافشان، ج . خلیلی ع.، هورفر ع.، ترابی ص، و ...
علیزاده، ا .(1380) .اصول هیدرولوژی کاربردی .انتشارات دانشگاه امام رضا ...
Babaeian I, Kwon WT, and Im ES (2004) Application of ...
climate change assessmment over Korea. Korea Meteorological Research Institute, climate ...
De Martomne E (1926) Aerisme et indice dsaridite. Comptes rendus ...
Klein Tank AMG. et al. (2005). Changes in daily temperature ...
Neira Mendez FH (2005) Assessment of Climate Indices in Drylands ...
Oliver JE (2008) Encyclopedia of World Climatology, Springer, Dordrecht, Netherlands. ...
Semenov MA, Brooks RJ, Barrow EM, _ Richardson CW (1998). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییر اقلیم استان اردبیل و اثرات آن بر خشکسالی" توسط فاطمه مدنی، دانشجوی دکترای هیدرولوژی کارشناس GIS، RS ، شرکت آب منطقه ای اردبیل، ایران؛ لیلا مدنی، کارشناس مدیریت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل؛ داریوش جهانی، کارشناس ارشد جغرافیا ، مدرس دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نوربیله سوار، اردبیل،ایران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغییرات اقلیمی ، مدل LARS-WG، استان اردبیل ، پهنه بندی دما و بارش، GIS هستند. این مقاله در تاریخ 15 اسفند 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1636 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تغییرات اقلیمی در هر منطقه ای به همراه تغییر دما سبب تغییر زمانی و مکانی بارش، میران تبخیر و تعرق، رطوبت خاک و نیز سرعت باد میشود. به همین دلیل و به منظور تدوین سیاستهای بهینه سازی و سازگاری با شرایط آتی، مطالعه تغییرات اقلیمی هر منطقه ای در بازه ی زمانی حائز اهمیت است. برآورد یا پیشبینی متغیرهای اقلیمی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تغییر اقلیم و خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییر اقلیم استان اردبیل و اثرات آن بر خشکسالی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.