سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری مذهبی مطالعه موردی: استان خراسان رضوی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 814

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BCIT01_059

Index date: 8 March 2015

برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری مذهبی مطالعه موردی: استان خراسان رضوی abstract

هدف، تحقیق، کاربردی - توسعهای و روش آن، توصیفی - تحلیلی است. جمعآوری اطلاعات و دادههای موردنیاز، به شیوه اسنادی و همچنین مصاحبه انجام گرفت و سپس با توجه به اطلاعات به دست آمده، جاذبه ها،امکانات، خدمات و وضعیت کلی گردشگری در منطقه بررسی شد. در مرحله بعد، برای تجزیه و تحلیل اطلاعات ارائه استراتژیهای توسعه گردشگری مذهبی خراسان رضوی، ماتریس تحلیلیSWOTمورد استفاده قرارگرفت. به این منظور فهرستی از نقاط قوت و ضعف، فرصتها و تهدیدها شناسایی شدند. در عین حال برای تکمیل اطلاعات، از روش مصاحبه با مسئولان و دستاندرکاران سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری و تعدادی از مدیران شرکتهای خدمات مسافرتی خراسان رضوی استفاده و سپس با توجه به دیدگاههای کارشناسی و نظرهای مصاحبه شوندگان تک تک عوامل تأثیرگذار وزندهی شدند. در نهایت با تنظیم عوامل استراتژیک داخلی و خارجی که در تدوین راهبردها مبنایی هستند، ماتریسSWOTاستخراج شد و بر اساس آن، ماتریسهای برنامه ریزی استراتژیک کمی، استراتژیها و اولویتهای مناسب توسعهگردشگری مذهبی مشخص شدند و رهیافتهای حاصل از این تجزیه و تحلیلها به عنوان استراتژیهای راهگشا ارائه گردیدند. در مجموع در تحلیل نقاط قوت و ضعف گردشگری استان خراسان رضوی، عوامل و عناصر مهم و کلیدی مؤثر بر عملکرد گردشگری استان شناسایی و راهبردهای استراتژیک گردشگری استان استنتاج شد

برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری مذهبی مطالعه موردی: استان خراسان رضوی Keywords:

برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری مذهبی مطالعه موردی: استان خراسان رضوی authors

سعید شریعتی مزینانی

کارشناسی ارشد جامعه شناسی

حسین آقاجانی

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، محمدرضا، روش تحلیل (SWOT).راهبردی حصون _ پاییز 1386، شماره ...
بهزادفر مصطفی, زمانیان، روزبه، (1386)کاربرد تصمیم سازی چند معیاره فرآیند ...
پاپلی یزدی، محمد حسین. سقایی، مهدی، (1385). گردشگری(ماهیت و مفاهیم)، ...
شجایی و نوری، 1386 بررسی سیاست‌های دولت در صنعت گردشگری ...
مصلایی محمدرضا، (1386)، برنامه‌ریزی استراتژیک رهیافتی به سوی تعالی سازمانی، ...
Dallen.J. Timothy, Daniel.H. Olsen, Tourism, Religion _ Spiritual .6 2011Journeys. ...
), Religious and Secular Pilgrimage. In: D.J. Timothy & 20 ...
Evans.Nigel, Strategic Management for Travel and Tourism, Routledge, .8 2002 ...
_ Religious tourism: problems with terminology, in 20 00Jackowski, A., ...
Jackowski & Smmith. Polish Pilgrim- Tourists ; Annals of Tourism ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری مذهبی مطالعه موردی: استان خراسان رضوی" توسط سعید شریعتی مزینانی، کارشناسی ارشد جامعه شناسی؛ حسین آقاجانی، کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی علمی راهبردی توسعه گردشگری جمهوری اسلامی ایران، چالش ها و چشم اندازها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه ریزی استراتژیک، گردشگری مذهبی، مشهد ، swot هستند. این مقاله در تاریخ 17 اسفند 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 814 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف، تحقیق، کاربردی - توسعهای و روش آن، توصیفی - تحلیلی است. جمعآوری اطلاعات و دادههای موردنیاز، به شیوه اسنادی و همچنین مصاحبه انجام گرفت و سپس با توجه به اطلاعات به دست آمده، جاذبه ها،امکانات، خدمات و وضعیت کلی گردشگری در منطقه بررسی شد. در مرحله بعد، برای تجزیه و تحلیل اطلاعات ارائه استراتژیهای توسعه گردشگری مذهبی خراسان رضوی، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری مذهبی مطالعه موردی: استان خراسان رضوی با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.