سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رابطه حکومت دینی و مدیریت اسلامی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,518

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOM01_0857

Index date: 14 April 2015

رابطه حکومت دینی و مدیریت اسلامی abstract

مدیریت ؛ فرآیند به کارگیری موثر وکارآمد منابع مادی و انسانی در برنامه ریزی،سازماندهی، بسیج منابع و امکانات، هدایت و کنترل است که برای دستیابی به اهداف سازمانی و بر اساس نظام ارزشی مورد قبول و شرایط محیطی صورت می گیرد. و معنویت عبارت است از: رسمی، منسجم و سازمان یافته ؛ کاملا جامع و فراگیر و پذیرای هر کسی؛ منبع غائی معنا و هدف در زندگی؛ تقدس هر چیزی؛ منبعی لایزال از ایمان و نیروی اراده؛ هدف غائی؛ غیرفرقه ای، فراتر از فرق؛ جهانی و بدون بعد زمانی؛ ابهت در حضور وجودی متعالی؛ احساس عمیق ارتباط متقابل با هر چیزی؛ آسایش و آرامش درونی. «معنویت در سازمان» پدیده نوظهوری است که بسیاری از صاحبنظران مدیریت و سازمان و هم چنین مدیران را در سطوح مختلف به خود جلب کرده است. لذا در این مقاله ضمن بحث در خصوص نقش مهم معنویت در مدیریت سازمان ها به حکومت دینی و مدیریت اسلامی با الهام از مبانی عظیم قرآنی و احادیث و سیره پیامبر عظیم الشان و امامان وبه خصوص فرمایشات گوهر بار رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی راهکارهای لازم جهت تحقق معنویت در امور اداره سازمان ها و نهادها ارائه می نماید. به یقین هرچه معنویت انسان بیشتر و قوی تر باشد ،خلاقیت و ابتکار، عدالت فکری و روحی، عدالت اخلاقی و اجتماعی و عدالت در عرصه مدیریتش بیشتر خواهد بود وانسان های اهل معنویت یعنی انسان بر اساس جهان بینی توحیدی به مبداً و معاد باور داشته باشد و انسان را در برابر خدا و خود و جامعه و جهان مسئول و پاسخگو می داند.

رابطه حکومت دینی و مدیریت اسلامی Keywords:

رابطه حکومت دینی و مدیریت اسلامی authors

جلال خدایاری

دکتری فلسفه دین از دانشگاه ریشویل امریکا،دانشگاه مفید،قم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
الوانی، سید مهدی، مدیریت عمومی، تهران: نشر نی، 1388 ...
هارولد، کونتر و سیریل اودانل، هینزویریج، اصول مدیریت _ ترجمه ...
صفرزاده، حسین، تئوری های مدیریت مجلداول (تئوری ها و اصول ...
صفرزاده، پیشین، ص38 [5] ال دفت ریچاد، 1386 ...
_ سیدجوادین، سیدرضا، مدیریت رفتار سازمانی، تهران: نشر نگاه دانش، ...
I9] کاشانی، فیض، الحائق، 1382، ص54 ...
مهدی بهادری نژاد، عشق و انتروپی و راه زندگی، شریه ...
جوادی ملی، عبدالله، شریعت در آیینه معرفت، ص 93 ...
محمدتقی مصباح یزدی؛ پیش‌نیازهای مدیریت اسلامی قم: انتشارات موسسه آموزشی ...
مطهری، مرتضی، حکومت دینی در اندیشه آیت اله مطهری، تهران: ...
امام خمینی، ولایت فقیه، چاپ سوم، تهران:موسسه تنظیم و نشر ...
Mitroff Lan 1999 pp-83-92 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رابطه حکومت دینی و مدیریت اسلامی" توسط جلال خدایاری، دکتری فلسفه دین از دانشگاه ریشویل امریکا،دانشگاه مفید،قم نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی مدیریت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت،جکومت،مدیریت دینی ،حکومت اسلامی،منابع انسانی هستند. این مقاله در تاریخ 25 فروردین 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2518 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت ؛ فرآیند به کارگیری موثر وکارآمد منابع مادی و انسانی در برنامه ریزی،سازماندهی، بسیج منابع و امکانات، هدایت و کنترل است که برای دستیابی به اهداف سازمانی و بر اساس نظام ارزشی مورد قبول و شرایط محیطی صورت می گیرد. و معنویت عبارت است از: رسمی، منسجم و سازمان یافته ؛ کاملا جامع و فراگیر و پذیرای هر کسی؛ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رابطه حکومت دینی و مدیریت اسلامی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.