سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی وضعیت رسوبگذاری در مخزن سد کرخه با استفاده از نرم افزار HEC-6

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,028

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAGE03_051

Index date: 31 July 2007

بررسی وضعیت رسوبگذاری در مخزن سد کرخه با استفاده از نرم افزار HEC-6 abstract

رسوبگذاری در مخازن سدها، پس از چند سال سبب پر شدن و از بین رفتن کارایی آنها می شود. این مساله به خصوص در کشور ما در قیاس با سایر کشورها چندین برابر است. همین مساله لزوم استفاده از روش های کاهش میزان رسوب ورودی به مخازنسدها را ضروری می سازد. در این مقاله تلاش شده است تا با استفاده از نرم افزار HEC-6 به بررسی روند رسوبگذاری در مخزن سد کرخه و برخی پیش بینی ها در مورد وضعیت مخزن پرداخته شود. همچنین راندمان تله اندازی ، نرخ انتقال رسوبات و کاهش حجم مخزن به دو شکل کلی و بر حسب نوع رسوبات به همراه روابط ریاضی آنها آمده است.

بررسی وضعیت رسوبگذاری در مخزن سد کرخه با استفاده از نرم افزار HEC-6 authors

محمد هوشمندزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگ

محمد محمودیان شوشتری

استاد دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز

محمود کاشفی پور

دانشیار دانشکده مهندسی و علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
وزارت نیرو، سازمان تحقیقات منابع آب _ بولتن وضعیت منابع ...
وزارت نیرو، طرح سد مخزنی کرخه، مطالعات مرحله اول _ ...
وزارت نیرو، طرح سد مخزنی کرخه، مطالعات مرحله اول _ ...
کریمی، غلامحسین ; صمدی بروجنی، حسین _ معاضد _ هادی ...
وزارت نیرو، سازمان مدیریت منابع آب ایران _ پیش نویس ...
چه تد یانگ، تئوری و کاربرد انتقال رسوب، ترجمه صلاح ...
حسینی زارع، نادر و همکاران، اندازه گیری مستقیم رسوب کف ...
یعقوبی، بهروز ; یاسی، مهدی، برآورد هیدرولیکی بار رسوبی در ...
ارشد، صالح ; امید، محمد حسین، تجدید نظر در ارزیابی ...
Habiby .M.(1995)"Tests of Sediment Transport Formulas in River System " ...
Garde , R.J. and Ranga Raju , K.G.(1 9 8 ...
Fredsoe _ J and DEIGAARD , R.(1992) _ _ Mechanics ...
Nestor J.Mendez V.(1 998)"Sediment Transport in Irrigation Canals "Publisher A.A.Balkema ...
Dan G.Batuca , Jan M .Jordan(2000), " Silting and Desilting ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی وضعیت رسوبگذاری در مخزن سد کرخه با استفاده از نرم افزار HEC-6" توسط محمد هوشمندزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگ؛ محمد محمودیان شوشتری، استاد دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز؛ محمود کاشفی پور، دانشیار دانشکده مهندسی و علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش زمین شناسی کاربردی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2028 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رسوبگذاری در مخازن سدها، پس از چند سال سبب پر شدن و از بین رفتن کارایی آنها می شود. این مساله به خصوص در کشور ما در قیاس با سایر کشورها چندین برابر است. همین مساله لزوم استفاده از روش های کاهش میزان رسوب ورودی به مخازنسدها را ضروری می سازد. در این مقاله تلاش شده است تا با استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی وضعیت رسوبگذاری در مخزن سد کرخه با استفاده از نرم افزار HEC-6 با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.