سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود ردیابی دست در بازشناسی علائم پویای زبان اشاره فارسی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 983

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IINC02_004

Index date: 14 April 2015

بهبود ردیابی دست در بازشناسی علائم پویای زبان اشاره فارسی abstract

در این مقاله روش مکانی -زمانی دوخطی جهت ردیابی دست در علائم پویای زبان اشاره فارسی که یک روش ترکیبی مبتنی بر روش مکانی-زمانی و دوخطی است پیشنهاد شده است. افراد ناشنوا برای ارتباط با هم از زبان اشاره استفاده میکنند زبان اشاره از علائم قراردادی, کهشامل حرکات دست و بدن است, تشکیل شده است. علائم اشاره پویا، بیانگر یک مفهوم خاص هستند. این علائم با یک حرکت خاص توسط دستبیان میشوند. یکی از قسمتهای مهم در یک سیستم بازشناسی زبان اشاره پویا، ردیابی دست است. با ترکیب روش مکانی-زمانی و دوخطی تغییرات فرم دست و مسیر حرکت دست درعلائم پویای زبان اشاره در یک مدل واحد ارائه داده شده است. در این تحقیق با استفاده از الگوریتم مدل مکانی –زمانی، تمامی حرکت جسم در دنباله ویدئویی را در یک تصویر واحد به نمایش گذاشته و تصویر حاصل به فضای سه بعدی انتقالداده شده است، سپس با اعمال روش دوخطی مسیرحرکت دست و تغییر فرم دست در یک مدل واحد ارائه شده است که باعث افزایش ضریب موفقیت استخراج گر ویژگی و در نهایت, بالا آمدن نرخ بازشناسی علائم پویای زبان اشاره فارسی شده است. نتایج شبیه سازی که بر روی بیست علامت اشاره فارسی انجام شده بیانگر دقت و کارایی الگوریتم است

بهبود ردیابی دست در بازشناسی علائم پویای زبان اشاره فارسی Keywords:

بهبود ردیابی دست در بازشناسی علائم پویای زبان اشاره فارسی authors

الهام اطهری مرتضوی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی

منوچهر نحوی

گروه مهندسی برق، دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
AKHTER IJAZ?Biliner Spatiotemporal Basis Models? _ jourmal of ACM Transactions ...
Handء [2] Feng-Sheng Chen , Chih-Ming Fu, Chung-Lin Huang. gesture ...
Hadis Madani Manoochehr Nahvi "Isolated Dynamic Persian Sign Language Recognition ...
j.kittler, P.A.Devijver ."pattern recognition:A Statistical ...
_ "Horizontal _ Discriminant Analysis for Face Verification on a ...
Kalane Prasad ."Target Tracking Using Kalman Filter". Technology Vol. 2 ...
Nadgeri S.M, Sawarkar S.D. and Gawande A.D." Hand Gesture Recognition ...
Prasad Kalane, PREC Loni _ Target Tracking Using Kalman Filter". ...
Tamer Shanableh Khaled Assalen "Spatio-Tremporal Feature- Extraction Techniques for Isolated ...
Tenenbaum Joshua B." Separating Style and Content with Bilinear ModelsNeurl ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود ردیابی دست در بازشناسی علائم پویای زبان اشاره فارسی" توسط الهام اطهری مرتضوی، دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی؛ منوچهر نحوی، گروه مهندسی برق، دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی شبکه های اطلاعاتی هوشمند و سیستم های پیچیده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زبان اشاره فارسی، اشارات پویا، مکانی -زمانی، دو خطی هستند. این مقاله در تاریخ 25 فروردین 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 983 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله روش مکانی -زمانی دوخطی جهت ردیابی دست در علائم پویای زبان اشاره فارسی که یک روش ترکیبی مبتنی بر روش مکانی-زمانی و دوخطی است پیشنهاد شده است. افراد ناشنوا برای ارتباط با هم از زبان اشاره استفاده میکنند زبان اشاره از علائم قراردادی, کهشامل حرکات دست و بدن است, تشکیل شده است. علائم اشاره پویا، بیانگر یک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود ردیابی دست در بازشناسی علائم پویای زبان اشاره فارسی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.