سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روشهای کنترل خوردگی ناشی از SO3 با استفاده از مدلسازی ترمودینامیکی

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,284
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INCC06_042

Index date: 3 August 2007

روشهای کنترل خوردگی ناشی از SO3 با استفاده از مدلسازی ترمودینامیکی abstract

استفاده از انرژی گازهایی که از احتراق سوختهای فسیلی بدست می آید در صنعت بسیار معمول می باشد. از سوی دیگر بیشتر کاربردهای احتراقی بر محیط زیست اثرات زیان باری بر جای می گذارند وسزاوار است اینگونه پیامدهای ناگوار به حداقل رسانده شود. د رموردنشر آلاینده هایی نظیر NOX , CO تحقیقات زیادی صورت گرفته ولی نشر الاینده هایی نظیر SO3 , SO2 کمتر مورد توجه قرار گرفته است. دمای نقطه شبنم در مخلوط گازهایی که شامل SO3 , H2O باشند به شدت تابع غلظت گاز SO3 است. حضور مقادیر ناچیزی از این گاز می تواند دمای نقطه شبنم را تا چند صد درجه فارنهایت افزایش دهد. لذا بخار آب در دمایی بالاتر از دمای طراحی شده به صورت مایع در می اید و در حضور گاز SO3 باعث تولید اسید سولفوریک خواهد شد. در اینمقاله سعی شده است با استفاده از مدلسازی ترمودینامیکی فرایند احتراق، غلظت گونه های خروجی به خصوص SO3, H2O محاسبه و دمای واقعی نقطه شبنم در یک مخلوط گازی تعیین گردد.

روشهای کنترل خوردگی ناشی از SO3 با استفاده از مدلسازی ترمودینامیکی authors

فرشاد فرشچی تبریزی

دانشگاه سیستان و بلوچستان - گروه مهندسی شیمی

علیرضا ابراهیمی

دانشگاه سیستان و بلوچستان - گروه مهندسی شیمی

حسین محمدزهی

دانشگاه سیستان و بلوچستان - گروه مهندسی شیمی

مقاله فارسی "روشهای کنترل خوردگی ناشی از SO3 با استفاده از مدلسازی ترمودینامیکی" توسط فرشاد فرشچی تبریزی، دانشگاه سیستان و بلوچستان - گروه مهندسی شیمی؛ علیرضا ابراهیمی، دانشگاه سیستان و بلوچستان - گروه مهندسی شیمی؛ حسین محمدزهی، دانشگاه سیستان و بلوچستان - گروه مهندسی شیمی نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنگره ملی خوردگی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 مرداد 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2284 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از انرژی گازهایی که از احتراق سوختهای فسیلی بدست می آید در صنعت بسیار معمول می باشد. از سوی دیگر بیشتر کاربردهای احتراقی بر محیط زیست اثرات زیان باری بر جای می گذارند وسزاوار است اینگونه پیامدهای ناگوار به حداقل رسانده شود. د رموردنشر آلاینده هایی نظیر NOX , CO تحقیقات زیادی صورت گرفته ولی نشر الاینده ... .