سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه الگوریتم ها و ریاضیات پیشرفته در معماری مدرن

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,321

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHITECTURE02_020

Index date: 1 May 2015

جایگاه الگوریتم ها و ریاضیات پیشرفته در معماری مدرن abstract

در این مطالعه سعی بر این است تا با شناخت دنیای تجزیه و تحلیل دیجیتال که از شکل دهی به تخیلات و ایده های معماران تا مباحث مربوط به اجرای بنا و تعیین جزئیات فنی و اجرایی و انواع تحلیل ها را در خود جای می دهد، امکانات محیط دیجیتال را که ادبیات جدیدی در خلق آثار معماری پدید آورده ، شناسایی کنیم.روش تحقیق در این پژوهش،کیفی و از نوع توصیفی-تحلیلی بوده و روش کلی گردآوری اطلاعات از نوع کتابخانه ای می باشد. با توجه به مطالعات انجام شده این ادبیات از مراحل اولیه طراحی کانسپت شروع و به مرحله ساخت بنا ختم می شود. در مرحله طراحی می توان تحلیل ها و برآوردهای گوناگونی را با استفاده از محیط کامپیوتری و الگوریتمی، در کوتاه ترین زمان و با صرف کمترین هزینه ها صورت داد. ساخت و تولید دیجیتال آخرین مرحله از فرایند طراحی و تولید دیجیتال است که در آن استفاده از تجهیزات و سخت افزارهای مناسب اجتناب ناپذیر است.از نقطه نظر پیوستگی فرایند طراحی و ساخت دیجیتال، آنچه مهم است نحوه ارتباط و اتصال نرم افزارهای طراحی و این سخت افزارها (دستگاه های ساخت) می باشد. در انتها نیز به معرفی و نحوه استفاده از ریاضیات و الگوهای الگوریتمی در چند نمونه موردی می پردازیم . نتیجه حاصل شده از مطالعات نشان داد که مدلسازی وطراحی با نرم افزارهای کامپیوتری و با استفاده الگوریتمها باعث توانا شدن در طراحی و همچنین تولید صنعتی ساختمانها شده است و ما امروزه شاهد نوآوری هایی در استفاده از مصالح و استفاد از مصالح نوین هستیم. باامکانات دیجیتالی به راحتی فرمهای جدید ابتدا طراحی شده و سپس ساخته می شوند و با استفاده از الگوریتم روابط بین مصالح و روشها بررسی می شود.

جایگاه الگوریتم ها و ریاضیات پیشرفته در معماری مدرن Keywords:

جایگاه الگوریتم ها و ریاضیات پیشرفته در معماری مدرن authors

شادی نظریان

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ایران

لیدا بلیلان اصل

دکتری معماری استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گروه معماری تبریز ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، سعید، وفامهر، محسن، (1391)؛ « قواعد جوامع صنعتی و ...
تقدیری، علیرضا، (1388)؛ معماری تکنولوژیک، تهران، انتشارات سیمای دانش ...
خبازی، زوبین، (1391)؛ پارادایم معماری الگوریتمیک، مشهد، انتشارات کتابکده کسری ...
خبازی، زوبین، (1393)؛ فرایندهای طراحی دیجیتال، مشهد، انتشارات کتابکده کسری ...
عباسی، زهرا، (1389)؛ « الگوریتم های کامپیوتری در معماری دیجیتال»، ...
گلابچی، محمود، اندجی گرمارودی، علی و باستانی، حسین، (1391)؛ معماری ...
، William J..، Curtis -8 (1983)؛ Prentice-Hal، Modern Architecture Since ...
، Achim، Manges، Michael، Hense1 -9 (2006)؛ Architectural Association، Morpho ...
Zubin، Khabazi-11، (2011)؛ Online، Generative Algorithms, Cocept and Experimants: Weaving ...
Zubin، Khabazi-12، (2012)؛ Online، Generative Algorithms, Cocept and Experimants: Porous ...
، Frank، Piller -13 (2013)؛ Online Publication by، Mas S ...
، Michael، Sipser-14 (2012)؛ Cengage، Third Edition، Introduction to the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگاه الگوریتم ها و ریاضیات پیشرفته در معماری مدرن" توسط شادی نظریان، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ایران؛ لیدا بلیلان اصل، دکتری معماری استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گروه معماری تبریز ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی معماری، عمران و محیط زیست شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری دیجیتالی ، طراحی الگوریتمی ، ساخت دیجیتالی ، ریاضیات ، معماری مدرن هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1321 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مطالعه سعی بر این است تا با شناخت دنیای تجزیه و تحلیل دیجیتال که از شکل دهی به تخیلات و ایده های معماران تا مباحث مربوط به اجرای بنا و تعیین جزئیات فنی و اجرایی و انواع تحلیل ها را در خود جای می دهد، امکانات محیط دیجیتال را که ادبیات جدیدی در خلق آثار معماری پدید آورده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه الگوریتم ها و ریاضیات پیشرفته در معماری مدرن با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.