سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی شاخصهای پایداری درمعماری بازارایرانی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 592

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHITECTURE02_162

Index date: 1 May 2015

بررسی شاخصهای پایداری درمعماری بازارایرانی abstract

موضوع توسعه پایدار چند ده های است که در حوزه معماری و شهرسازی توسط محققان مختلف در سراسر دنیا بیان گردیده است. معماری سنتی ایران دارای ویژگیهای خاصی میباشد که مسایل زیباشناختی و زیست محیطی را در طراحی خود در نظر گرفته است. این اصول در ابنیه سنتی ایران مانند خانههای مسکونی و در فضاهای شهری مانند بازار، مسجد و مدرسه دیده میشود. معماری پایدار سعی مینماید آسایش را برای کاربران از نظر اقتصادی، اجتماعی و محیط زیست فراهم آورد.. امروزه با مطالعه بعضی از فضاهای سنتی، به اثبات رسیده که بسیاری از آنها با توجه به ملاحظات زیست محیطی و توسعه پایدار احداث شده اند و اصول پایداری بر طراحی آنها حکمفرما میباشد. بسیاری از اصول طراحی سنتی با معماری و شهرسازی پایدار مطابقت دارد شهرها در گذشته دارای طرح و بافت فرهنگی اجتماعی خاصی بودند. در این شهرها روابط و کنشهای اجتماعی و خصوصیات فرهنگی، نوعی پویش درونی به وجود می آورد اما تغییرات در شهر ها در چند دهه اخیر، منجربه گسست و انقطاع شهر با این گذشته شده و شالودههای کهن ارتباطات درون شهری و معماری و به طور کلی طرح و بافت نظام اجتماعی فرهنگی از هم گسسته شده است 52 )با بازخوانی اصول پایداری که در عناصر معماری و شهری در ایران استفاده شده است؛ میتوان به ارتقا کیفیت ، (حبیبی، 1378 معماری معاصر در ایران کمک نمود

بررسی شاخصهای پایداری درمعماری بازارایرانی Keywords:

بررسی شاخصهای پایداری درمعماری بازارایرانی authors

پیمان بی باک

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گروه معماری زاهدان ایران

امیر فرج اللهی راد

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کسمایی، مرتضی، 1386، راهنمای طراحی اقلیمی تهران، انتشارات کاکتوس، ...
ابل، کریس، معماری و هویت، 1387، ترجمه فرح حبیب، انتشارات ...
پیرنیا، کریم، 12. آشنایی با معماری اسلامی ایران، انتشارات علم ...
اتمن، عثمان، 1390، معماری سبز(سازگار با محیط سبز)ترجمه سارا زهری، ...
قبادیان، وحید، 1382، بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران، چاپ دوم، ...
کاک نیلسن، هالگر، 1389، معماری همساز با اقلیم اصول طراحی ...
کیومرثی، وحید، احمدی پور، فریبا، 1380 " ه " معماری ...
زندیه، مهدی، پروردی نژاد، سمیرا، 1389، " توسعه پایدار و ...
بذرگر، محمدرضا، 1386، شهرسازی و ساخت اصلی شهر، _ نشر ...
بهادری نژاد، مهدی، یعقوبی، محمود، 1385، تهویه و سرمایش طبیعی ...
نگارستان، فرزین، تیموری، محمود، آتشین بار، محمد، 1389" تئوری منظر، ...
سامانی، قدسیه، پورجعفر، محمدرضا، 1391، مقاله" بررسی توسعه پایدار در ...
حبیبی، محسن _ (1387) فضای شهری، حیات واقعه ای و ...
پرهیزکار، فرهاد (1382)، (معماری پایدار)، فصلنامه آبادی، شماره 40 و ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی شاخصهای پایداری درمعماری بازارایرانی" توسط پیمان بی باک، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گروه معماری زاهدان ایران؛ امیر فرج اللهی راد، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی معماری، عمران و محیط زیست شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار ، توسعه پایدار ، بازار ، معماری سنتی ، شهرسازی هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 592 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که موضوع توسعه پایدار چند ده های است که در حوزه معماری و شهرسازی توسط محققان مختلف در سراسر دنیا بیان گردیده است. معماری سنتی ایران دارای ویژگیهای خاصی میباشد که مسایل زیباشناختی و زیست محیطی را در طراحی خود در نظر گرفته است. این اصول در ابنیه سنتی ایران مانند خانههای مسکونی و در فضاهای شهری مانند بازار، مسجد و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی شاخصهای پایداری درمعماری بازارایرانی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.