سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شواهد پترولوژیکی و ژئوشیمیایی برای تشکیل توده گرانیتوئیدی در منطقه اردستان

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,063

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

APERTROLOGY02_011

Index date: 1 May 2015

شواهد پترولوژیکی و ژئوشیمیایی برای تشکیل توده گرانیتوئیدی در منطقه اردستان abstract

محدوده مورد مطالعه کلیه نفوذی های گرانیتوئیدی با سن بعد از ائوسن در چهارگوش نقشه زمین شناسی 1:100000اردستان است(شکل1).منطقه اردستان، در شمال شرقی استان اصفهان است. از نظر تقسیمات زمین شناسی در زون ساختاری ارومیه- دختر قرار دارد(افتخارنژاد 1359). روند عمومی نفوذی های گرانیتوئیدی در ناحیه اردستان، شمال باختری- جنوب خاوری بوده و کلاً از روند اصلی شکستگی های موجود در منطقه تبعیت می نماید. بسیاری از این توده ها، رسوبات قدیمی تا سنگ های آتشفشانی با سن ائوسن را قطع می کند( امامی 1981). بنابراین زمان تزریق ماگما باید بعد از ائوسن باشد و با توجه به تعیین سن 19-16 میلیون سال این زمان با شواهد زمین شناسی نیز همخوانی دارد(درویش زاده 1370). سنگهای نفوذی منطقه از جهت نوع ترکیب از قطب بازیک ( گابرو) تا قطب اسید ( گرانیت) در نوسان هستند ( حاجیان 1386).

شواهد پترولوژیکی و ژئوشیمیایی برای تشکیل توده گرانیتوئیدی در منطقه اردستان Keywords:

شواهد پترولوژیکی و ژئوشیمیایی برای تشکیل توده گرانیتوئیدی در منطقه اردستان authors

مرضیه مهرانفر

دکترای پترولوژی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران باشگاه پژوهشگران جوان

منصور وثوق عابدینی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

علیخان نصراصفهانی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

محمدهاشم امامی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ع . 1370 . زمین شنا سی ایر ان، ا ...
Batchelor, R.A., and Bowden, P.(1985), "Petrogenetic interpretation of granitoid rock ...
Cox KG, Bell JD, and Pankhurst, RJ. 1979. The interpretation ...
Emami MH. 1981 Geologie de la region de Qom-Aran(Iran). Contribution ...
Irvine TN, Baragar WRA. 1971. A guide to chemical classification ...
Shand SJ.1943.The study of rocks .London: Thomas Murby and co ...
Taylor SR, McLennan SM. 1985. The Continental Crust: its Composition ...
Whalen, J. B., Currie, K. L., and Chappell, B. W., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شواهد پترولوژیکی و ژئوشیمیایی برای تشکیل توده گرانیتوئیدی در منطقه اردستان" توسط مرضیه مهرانفر، دکترای پترولوژی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران باشگاه پژوهشگران جوان؛ منصور وثوق عابدینی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ علیخان نصراصفهانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان؛ محمدهاشم امامی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پترولوژی کاربردی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلوتونیک، ائوسن و اردستان هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1063 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که محدوده مورد مطالعه کلیه نفوذی های گرانیتوئیدی با سن بعد از ائوسن در چهارگوش نقشه زمین شناسی 1:100000اردستان است(شکل1).منطقه اردستان، در شمال شرقی استان اصفهان است. از نظر تقسیمات زمین شناسی در زون ساختاری ارومیه- دختر قرار دارد(افتخارنژاد 1359). روند عمومی نفوذی های گرانیتوئیدی در ناحیه اردستان، شمال باختری- جنوب خاوری بوده و کلاً از روند اصلی شکستگی های موجود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شواهد پترولوژیکی و ژئوشیمیایی برای تشکیل توده گرانیتوئیدی در منطقه اردستان با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.