سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی تحقق گردشگری الکترونیک در شهر یاسوج

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 907

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

URBANPLANING06_068

Index date: 1 May 2015

امکان سنجی تحقق گردشگری الکترونیک در شهر یاسوج abstract

شهریاسوج علی رغم جاذبه های متنوع طبیعی، تاریخی و فرهنگی جایگاه بسیار پایینی از لحاظ جذب گردشگر ودرآمدهای حاصل از گردشگری در کشور دارد.به طور کلی آمارها گویای جایگاه نازل صنعت گردشگری در کشور و سهمیک درصدی ایران از سبد گردشگری می باشد که استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج از این قاعده مستثنی نیستبنابراین با توجه به جایگاه نامناسب ایران ، استان کهگیلویه و بویراحمد و به تبع آن شهر یاسوج در صنعت گردشگری ، بهنظر می رسد که گردشگری الکترونیک و زیرساخت های وابسته به آن بتواند کاستی های موجود را تا حدی جبراننماید.این پژوهش به امکان سنجی تحقق گردشگری الکترونیک در شهر یاسوج پرداخته، روش غالب در این پژوهش،روش تحلیلی- میدانی مبتنی بر اطلاعات و آمار جدید که با استفاده از روشهای مختلف برنامه ریزی و مدل های کاربردی به امکان سنجی و چگونگی تحقق گردشگری مجازی می پردازد. جامعه آماری پژوهش شهروندان، گردشگرانو مسئولین و کارشناسان گردشگری شهر یاسوج می باشند که در قالب 3 نوع پرسشنامه تحلیل و ارزیابی صورت گرفتهاست . لازم به ذکر است که تعداد 322 عدد پرسشنامه بر اساس فرمول کوچران از گردشگران و شهروندان، 40 پرسشنامهاز مسئولین وکارشناسان تکمیل شده که بوسیله نرم افزار SPSS تحلیل شده است . نتایج پژوهش نشان می دهد، سطحسواد الکترونیک بین شهروندان شهر یاسوج در سطح بالا، گردشگران و کارشناسان و مسئولین گردشگری در سطحمتوسط قراردارد. از طرف دیگر بررسی شاخص های میانگین اعتقاد به گردشگری مجازی نشان می دهد گردشگران با میانگین 74/2 درصد در سطح متوسط بالا ترین اعتقاد به گردشگری مجازی را دارند، شهروندان با میانگین 54/3 درصد در سطح متوسط و کارشناسان با میانگین 55 درصد در سطح ضعیف در رده های بعدی قرارا دارند.

امکان سنجی تحقق گردشگری الکترونیک در شهر یاسوج Keywords:

گردشگری , فناوری اطلاعات و ارتباطات , گردشگری الکترونیک , شهر یاسوج

امکان سنجی تحقق گردشگری الکترونیک در شهر یاسوج authors

رضا مختاری ملک آبادی

استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور ، تهران ، ایران

فرنگیس سلیمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اداره کل مخابرات استان کهگیلویه و بویر احمد، .1390 ...
بوهالیس، دیمیتریوس(1385)، گردشگری الکترونیکی فناوری اطلاعات برای مدیریت راهبردی گردشگری، ...
جلالی، علی اکبر(1383)، شهر الکترونیک، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ...
رهنمایی، محمد تقی و پروانه شاه حسینی(1385)، فرایند برنامه ریزی ...
عاملی، سعید رضا(1388)، مطالعات شهر مجازی تهران، رویکرد تحلیلی به ...
مختاری، رضا(1389)، فناوری اطلاعات و ارتباطات، محور مدل سازش توسعه ...
و 28 اردیبهشت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد. ...
مهندسین مشاور همسو(1375)، طرح توسعه عمران و حوزه نفوذ شهر ...
میسون، پیتر(1390)، گردشگری اثرات، برنامه ریزی و مدیریت، ترجمه روزبه ...
یری، مازیار و حسین وظیفه دوست(1386)، چهارمین همایش ملی تجارت ... [مقاله کنفرانسی]
و 22 آبان ماه 1393 - مشهد مقدس 12 & ...
و 22 آبان ماه 1393 - مشهد مقدس 12 & ...
. Davoud Bagheri Dargah, Hamed Golrokhsari, (20 12), International Journal ...
Salvatore Maria Ielpa, Salvatore Iiritano, Nicola Leone, and Francesca Ricca(20 ...
. Laura parro, (20 13) Bachelor's thesis Degree program in ...
. Benxiang Z., R. Gerritsen, (201 4) What do we ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکان سنجی تحقق گردشگری الکترونیک در شهر یاسوج" توسط رضا مختاری ملک آبادی، استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور ، تهران ، ایران؛ فرنگیس سلیمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور اصفهان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی برنامه ریزی و مدیریت شهری با تاکید بر مولفه های شهر اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری ، فناوری اطلاعات و ارتباطات، گردشگری الکترونیک، شهر یاسوج هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 907 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهریاسوج علی رغم جاذبه های متنوع طبیعی، تاریخی و فرهنگی جایگاه بسیار پایینی از لحاظ جذب گردشگر ودرآمدهای حاصل از گردشگری در کشور دارد.به طور کلی آمارها گویای جایگاه نازل صنعت گردشگری در کشور و سهمیک درصدی ایران از سبد گردشگری می باشد که استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج از این قاعده مستثنی نیستبنابراین با توجه به جایگاه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شهر الکترونیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی تحقق گردشگری الکترونیک در شهر یاسوج با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.