سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه طراحی شهری در طراحی شهرهای جدید

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 553
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICONT01_083

Index date: 6 June 2015

جایگاه طراحی شهری در طراحی شهرهای جدید abstract

[توضیح: مقالات این کنفرانس فقط به صورت چکیده در مجموعه سیویلیکا نمایش شده است] آن نوع از توسعه که سلامت انسان ها و نظام های اکولوژیکی را در بلند مدت بهبود بخشد، توسعه ای معطوف به پایه ای است . در چنین روندی از توسعه، انسان ها مستحق برخورداری از زندگی سالم، پربار و هماهنگ با طبیعت اند. هدف اصلی و محوری توسعه پایدار حول مفاهیمی نظیر ارتقاء کیفیت زندگی متمرکز است . آیا در برنامه ریزی در شهر های جدید این اصل در نظر گرفته شده یا طراحی شهرها فقط به منظور اسکان سرریز جمعیت بود، و عنصر طراحی شهری و سازماندهی فضایی کالبدی در شهرهای جدید در نظر گرفته نشده است . در ادامه عناوین شاخص هایی که در طرح شهرهای پایدر باید مورد توجه قرار گیرد آورده می شود مقاله حاضر سعی دارد یک تحقیق روی چند نمونه طرح جدید شهرها بررسی نماید که کدام عوامل مورد توجه قرار گرفته و کدام یک مورد در نظر گرفته نشده اند. این عناوین عبارتند از : 1. ظرفیت فضائی و قابلیت های محیط زیست محیطی برای دستیابی به یک نظام پایدار 2. ظرفیت جمعیت پذیری 3. ظرفیت فعالیت 4. ظرفیت ارتباطات و تحرکات 5. سازمان فضائی 6. شکل و سیما 7. هویت و شخصیت 8. اقتصاد و تولید و گردشگری9. آسایش و رفاه 10. استاندارهای زندگی سالم 11. شادابی و سرحالی محیط و مردم 12. سلامت و بهداشت 13. بهره مندی بیشتر و امکانات در یک نظام عادلانه 14. تحرک و پویایی 15. مدیریت زنده و فعال 16. ظرفیت بهره مندی از مشارکت عمومی و مردمی بودن 17. روحیه پویا و رقابتی در جهت توسعه پیشبرد سالم

جایگاه طراحی شهری در طراحی شهرهای جدید authors

مقاله فارسی "جایگاه طراحی شهری در طراحی شهرهای جدید" توسط الهه بیگدلی؛ صبا کاموری مقدم نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی شهرهای جدید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 553 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که [توضیح: مقالات این کنفرانس فقط به صورت چکیده در مجموعه سیویلیکا نمایش شده است] آن نوع از توسعه که سلامت انسان ها و نظام های اکولوژیکی را در بلند مدت بهبود بخشد، توسعه ای معطوف به پایه ای است . در چنین روندی از توسعه، انسان ها مستحق برخورداری از زندگی سالم، پربار و هماهنگ با طبیعت اند. هدف اصلی ... .