سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آسیب های اجتماعی شهرها و امنیت اجتماعی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,518
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICONT01_103

Index date: 6 June 2015

آسیب های اجتماعی شهرها و امنیت اجتماعی abstract

[توضیح: مقالات این کنفرانس فقط به صورت چکیده در مجموعه سیویلیکا نمایش شده است] پس از انقلاب صنعتی و با جایگزین نظام سرمایه داری به جای نظام فئودالی ،دگرگونی اساسی در زیست اجتماعی افراد به وجود آمد . در این ایام به تدریج بر جمیعت شهرها افزوده شد و قدرت سیاسی از روستا و از دست زمین داران بزرگ به شهرها منتقل گردید . باافزایش جمیعت شهرها و به جود آمدن شهرهای بزرگ، اختلافات قومی، طبقاتی و انواع آسیب های اجتماعی نظیر الکسیم، خود کشی، تبعیض، قبل و ... را در شهرها شاهد هستیم . در گذشته شهرها ملاکهای توسعه شهری و مدنیت را در خود می پروراند اما با افزایش شدید جمیعت شهرها و بروز اختلافات اجتماعی، شهر امروزی بر خلاف توسعه و مدنیت گام بر می دارد . همه این عوامل نگرانی های عمیقی را مطرح می نماید . چگونه می توان این حجم انبوه جمیعت را با فرهنگ، اختلافات و مشکلات اجتماعی که هر روز شکل حادتری به خود می گیرد کنترل و سازماندهی کرد و امنیت آن را تضمین نمود ؟ این مقاله ضمن بررسی روند شکل گیری بوجود آمدن شهرها، تمایزات شهرها و روستاها، اختلافات فرهنگی و آسیب های اجتماعی شهرها، امنیت شهرها و ... سه راه عمده برای حل مشکلات و استقرار امنیت شهرها پیشنهاد می کند . 1. رشد و توسعه شهرها و استقرار امنیت در آن، بدون برقراری توسعه در روستاها محقق نخواهد شد . 2. کنترل برنامه های جمعیت شهرها و موج مهاجرت انفجاری به سوی شهرهای بزرگ 3. توزیع متوازن جمعیت از طریق اعمال سیاستهای جمعیتی به نفع شهرهای متوسط و کوچک

آسیب های اجتماعی شهرها و امنیت اجتماعی authors

مقاله فارسی "آسیب های اجتماعی شهرها و امنیت اجتماعی" توسط سید محمد رضوی نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی شهرهای جدید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2518 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که [توضیح: مقالات این کنفرانس فقط به صورت چکیده در مجموعه سیویلیکا نمایش شده است] پس از انقلاب صنعتی و با جایگزین نظام سرمایه داری به جای نظام فئودالی ،دگرگونی اساسی در زیست اجتماعی افراد به وجود آمد . در این ایام به تدریج بر جمیعت شهرها افزوده شد و قدرت سیاسی از روستا و از دست زمین داران بزرگ به ... .