سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناخت مجموعه قیصریه لار

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 537

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU02_1642

Index date: 6 June 2015

شناخت مجموعه قیصریه لار abstract

در ابتدای این تحقیق برای ورود به بحث اصلی اشاراتی به اهمیت میدان و تغییر هویت میدان به فلکه شده است بحث اصلی این مقاله ، نحوه شکل گیری مجموعه در طول تاریخ می باشد . معرفی و شناخت میدان قیصریه لار و دو سرای "گلشن" و "نو" در ابتدا مطرح می شود.در جهت حفاظت و توسعه این مجموعه تاریخی ارزش های مترتب بر این اثر شناسایی می گردد در گام بعدی نیازهای مردم در عصر حاضر و گام های ضروری برای توالی تاریخی آن بررسی و مطرح خواهد گردید.

شناخت مجموعه قیصریه لار Keywords:

شناخت- توالی تاریخی مکان , ارزش , سرای گلشن و نو , میدان قیصریه لار , اصالت , هویت

شناخت مجموعه قیصریه لار authors

ملیکا کیوانی نژاد

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی

مریم السادات هاشمی تبا

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- فیلدن، برنارد و یوکا یوکیلتو؛ راهنمای مدیریت برای محوطه‌های ...
- کلانتری، حسین و پور احمد، احمد (1384)، فنون و ...
- گروتر، یورگ کورت؛ زیبایی شناسی در معماری؛ ترجمهدکتر جهانشاه ...
- ضیاء توانا، محمد حسن(1380)؛ بازار قیصریه لار؛ نشر نی ...
- اقتداری، احمد(1334) _ لارستان کهن و فرهنگ لارستانی _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناخت مجموعه قیصریه لار" توسط ملیکا کیوانی نژاد، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی؛ مریم السادات هاشمی تبا، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شناخت- توالی تاریخی مکان، ارزش، سرای گلشن و نو، میدان قیصریه لار، اصالت، هویت هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 537 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در ابتدای این تحقیق برای ورود به بحث اصلی اشاراتی به اهمیت میدان و تغییر هویت میدان به فلکه شده است بحث اصلی این مقاله ، نحوه شکل گیری مجموعه در طول تاریخ می باشد . معرفی و شناخت میدان قیصریه لار و دو سرای "گلشن" و "نو" در ابتدا مطرح می شود.در جهت حفاظت و توسعه این مجموعه تاریخی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناخت مجموعه قیصریه لار با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.