سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازیافت کاغذ رویکردی عملی در جهت توسعه پایدار محیطزیست،منابعطبیعی و حفظ سرمایه های ملی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 977

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSDA01_0232

Index date: 6 June 2015

بازیافت کاغذ رویکردی عملی در جهت توسعه پایدار محیطزیست،منابعطبیعی و حفظ سرمایه های ملی abstract

تحولات قرن اخیر همراه با ازدیاد جمعیت و پیشرفت تکنولوژی مرحله تازهای از تخریب طبیعت و محیطزیست را در پی داشته است. بعد از انقلاب صنعتی کیفیت مواد زائد تغییر کرده و مواد زائد پایدارتر و غیرقابلتجدید بیولوژیکی به زایداتشهری اضافه شده است که این امر مستلزم مدیریت بیشتر زایدات جهت نیل به توسعه پایدار محیطزیست، منابعطبیعی و حفظ سرمایه های ملی بود. بنابراین عدم وجود مدیریت صحیح و مقررات لازم برای بازیافت هزاران تن زباله که بخشقابلتوجهی از آن را کاغذ تشکیل داده و بازگشت آنها به چرخه تولید، مشکلات عمدهای را خصوصاً در کشورهای کمترتوسعه یافته بهوجود آورده است. از یکطرف مصرف بسیار زیاد کاغذ و فرآوردههای کاغذی و تقاضای روز افزون برای آن و کمبود شدید ماده اولیه چوبی و از طرف دیگر مشکلات زیستمحیطی ناشی از دفن زایدات کاغذی بهعنوان سلطان زایدات، بازیافت و استفاده مجدد از کاغذهای مصرف شده را دو چندان کرده است. بنابراین با توجه به مشکلات مربوط به کمبود مواد اولیه چوبی برای صنایع خمیر و کاغذ کشور و حرکت در راستای توسعه پایدار منابع جنگلی و حفظ سرمایههای ملی، بهترین راهحل ممکن توجه ویژه به بازیافت کاغذ میباشد. لذا در این تحقیق بر آن شدیم تا مختصریراجع به بازیافت کاغذ، مزایا، معایب و تاثیر این موضوع بر توسعه پایدار محیطزیست و منابعطبیعی بحث کنیم.

بازیافت کاغذ رویکردی عملی در جهت توسعه پایدار محیطزیست،منابعطبیعی و حفظ سرمایه های ملی Keywords:

بازیافت کاغذ رویکردی عملی در جهت توسعه پایدار محیطزیست،منابعطبیعی و حفظ سرمایه های ملی authors

رحیم محبی گرگری

مربی گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل، زابل، ایران

محمد شمسیان

استادیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل، زابل، ایران

احسان صانعی سیستانی

مربی گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل، زابل، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمد متطور الاجداد، 1383. اولویت‌ها در برخورد با مشکلات صنایع ...
علی قاسمیان، محمد تقی اسد زاده، مصور غفاری، 1387. فواید ...
علی قاسمیان، علی خلیلی گشتارودی مظلوم، علی آبادی، 1387. نقش ...
کامران میادی و سعید امیری، برسی تولید و مصرف کاغذ ...
سعیدنیا، احمد، 1387، مواد زائد جامد شهری، جلد هفتم، انتشلرات ...
رشیدی، مهدی، 1389، بازیافت کاغذ صرفه های زیست محیطی و ...
مهدی فرزادکیا، آرش دالوند، محمد حسین نقدیی، 1387. ارزیابی جنبه‌های ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازیافت کاغذ رویکردی عملی در جهت توسعه پایدار محیطزیست،منابعطبیعی و حفظ سرمایه های ملی" توسط رحیم محبی گرگری، مربی گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل، زابل، ایران؛ محمد شمسیان، استادیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل، زابل، ایران؛ احسان صانعی سیستانی، مربی گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل، زابل، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازیافت کاغذ، توسعه پایدار، کاغذ و مقوا، زباله، محیطزیست و منابعطبیعی هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 977 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحولات قرن اخیر همراه با ازدیاد جمعیت و پیشرفت تکنولوژی مرحله تازهای از تخریب طبیعت و محیطزیست را در پی داشته است. بعد از انقلاب صنعتی کیفیت مواد زائد تغییر کرده و مواد زائد پایدارتر و غیرقابلتجدید بیولوژیکی به زایداتشهری اضافه شده است که این امر مستلزم مدیریت بیشتر زایدات جهت نیل به توسعه پایدار محیطزیست، منابعطبیعی و حفظ سرمایه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازیافت کاغذ رویکردی عملی در جهت توسعه پایدار محیطزیست،منابعطبیعی و حفظ سرمایه های ملی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.