سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی ریاضی سد لاستیکی با استفادهخ از نرم افزار SAP2000

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,261

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC05_159

Index date: 28 November 2005

مدلسازی ریاضی سد لاستیکی با استفادهخ از نرم افزار SAP2000 abstract

سدهای پلاستیکی از جمله سازه های هیدرولیکی هستند که از اواسط دهه 1950 در سطح جهان و از اواخر دهه حاضر در ایران به عنوان گزینه ای اقتصادی و قابل طرح در پروژه های آبی کوچک مطرح شده اند. در مقاله حاضر مدل ریاضی سد لاستیکی در محیط نرم افزار تحلیل سازه SAP2000 بصورت سه بعدی و به روش المان محدود ارائه شده است در این مقاله فرآیند شبیه سازی بصورت سه بعدی انجام پذیرفته و نتایج مدل برای فشار داخلی و تراز اب بالادست ثابت و تراز آب پایین دست صفر استخراج شده اند. در تحقیقات که به نحوی مدل ریاضی سدلاستیکی را مورد بررسی قرار داده اند. سازه سد بصورت سازه متقارن با طول نامحدود فرض شده و بدین ترتیب تنها قسمتی از طول بدنه شبیه سازی شده است لیکن در مقاله حاضر طول سازه نامحدود فرض نشده و بدین ترتیب علاوه بر تکیه گاههای زیرین بدنه تکیه گاههای جانبی نیز لحاظ گردیده اند. در نتیجه رفتار بدنه لاستیکی در بارگذاریهای داخلی و خارجی نزدیکتر به شرایط واقعی تکیه گاه سد لاستیکی میباشد. تغییر شکل سازه پس از بارگذاری، تنشهای وارده و شکل مودهای ارتعاش آزاد سازه از جمله نتایج خروجی نرم افزار می باشند که در این مقاله ارائه شده اند.

مدلسازی ریاضی سد لاستیکی با استفادهخ از نرم افزار SAP2000 Keywords:

مدلسازی ریاضی سد لاستیکی با استفادهخ از نرم افزار SAP2000 authors

سیدمجتبی حسین پور

موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو

جلال عطاری

موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ حسین‌پورکاشانی، س.م. معرفی سدهای لاستیکی، هشتمین کنفرانس دانشجویان عمران ...
- نجمایی، م. سدهای لاستیکی، نشریه شماره 35، کمیته ملی ...
- Anwar, H. O., «.Inflatable Dams?^. J of Hyd. Div. ...
- Musavi Jahromi, H., Navabi, A. H. and Horr, A. ...
_ SAP2000@, Integrated Software for Structural Analysis and Design, ANALYSIS ...
_ Wave- Induced Response of Inflatable Barrier, T.H.G. Jongeling, N.H. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی ریاضی سد لاستیکی با استفادهخ از نرم افزار SAP2000" توسط سیدمجتبی حسین پور، موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو؛ جلال عطاری، موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های هیدرولیکی ، سد لاستیکی ، مدل ریاضی ، نرم افزار SAP2000 هستند. این مقاله در تاریخ 7 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3261 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سدهای پلاستیکی از جمله سازه های هیدرولیکی هستند که از اواسط دهه 1950 در سطح جهان و از اواخر دهه حاضر در ایران به عنوان گزینه ای اقتصادی و قابل طرح در پروژه های آبی کوچک مطرح شده اند. در مقاله حاضر مدل ریاضی سد لاستیکی در محیط نرم افزار تحلیل سازه SAP2000 بصورت سه بعدی و به روش المان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی ریاضی سد لاستیکی با استفادهخ از نرم افزار SAP2000 با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.