سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نگاهی به مثبت اندیشی در قرآن

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,862

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PESCHS01_011

Index date: 6 June 2015

نگاهی به مثبت اندیشی در قرآن abstract

در این مقاله، به نگاهی اجمالی به مفهوم مثبت اندیشی در قرآن، پرداخته شده است. روش پژوهش این مقاله، توصیفی بوده است به گونه ای که چند عنوان و مفهوم کلیدی که با مسئله ی مثبت اندیشی و نگاه امیدوارانه به زندگیف مرتبط بوده است، گزینش شده است و ایاتی درباره ی آن عناوین، ذکر شده و پیرامون آیه ها توضیحاتی ارائه شده است، موضوعات بررسی شده در این مقاله شامل: تصویر خدا در قرآن (خالق و مالک عالم- کارگردان عالم- مهربانی و رحمت گسترده بی انتها- عدالت خداف تکلیف کردن خدا بر بندگان، ثبت هم اعمال و عدم ذره ای ظلم)، هدفمند و حکیمانه بودن آفرینش جهان و انسان، جایگاه و اهمیت دنیا و آخرت در آخرت، کرامت و عظمت جایگاه انسان، مغفرت و آمرزش گسترده ی الهی نسبت به بندگانف معناداری و هدفمندی مشکلات و بلاها، اینده روشن و درخشان جهان و انسان می باشد. به طور خلاصه نگاه قرآن به عنوان برنام ی زندگی بشریت برای رسیدن به سعادت، به خدا، انسان و زندگی او، نگاهی سراسر خیر، مثبت، امید بخش و نشاط افرین است. همه ی هستی و حوادث آن و انسان و مبدأ و مقصد او و فرازو نشیب های زندگی او، معنادار و هدفمندند. چنین نگاهی، افکار و عقاید انسان را مدیریت و جهت دهی می کند به طوری که همه زندگی اش و اندیشه ها، انگیزه ها و رفتارهایش، رنگ الهی گرفته و پر از امید، نشاط، مثبت نگری، تلاش و آرامش گردد.

نگاهی به مثبت اندیشی در قرآن Keywords:

نگاهی به مثبت اندیشی در قرآن authors

عباس سنگانی

طلبه ی حوزه ی علمیه قم

علیرضا سنگانی

نویسنده مسوول:دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

مقاله فارسی "نگاهی به مثبت اندیشی در قرآن" توسط عباس سنگانی، طلبه ی حوزه ی علمیه قم؛ علیرضا سنگانی، نویسنده مسوول:دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی علوم تربیتی و روانشناسی معنویت و سلامت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قرآن، خدا، مثبت اندیشی، نشاط، آرامش روانی، امید هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4862 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، به نگاهی اجمالی به مفهوم مثبت اندیشی در قرآن، پرداخته شده است. روش پژوهش این مقاله، توصیفی بوده است به گونه ای که چند عنوان و مفهوم کلیدی که با مسئله ی مثبت اندیشی و نگاه امیدوارانه به زندگیف مرتبط بوده است، گزینش شده است و ایاتی درباره ی آن عناوین، ذکر شده و پیرامون آیه ها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نگاهی به مثبت اندیشی در قرآن با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.