سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رادار های نامرئی LOW PROBABILITY OF INTERCEPT (LPI) RADAR

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,432

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPDMS01_413

Index date: 6 June 2015

رادار های نامرئی LOW PROBABILITY OF INTERCEPT (LPI) RADAR abstract

یکی از اساسی ترین اصول پدافند غیر عامل در حوزه جنگ سخت جلوگیری از کشف و شناسایی سیستم های مورد استفاده در این حوزه می باشد . رادار ها از جمله دستگاه هایی هستند که به لحاظ ارسال امواج الکترومغناطیسی به منظور کشف و شناسایی اهداف دشمن ، خود همواره در معرض دید و کشف شدن توسط سیستم های جمع آوری اطلاعات راداری هستند و این اطلاعات نیز بعد از پردازش و طبقه بندی برای ساخت دستگاه هایی جهت مقابله با رادارها و برهم زدن عملکرد ذاتی شان بکار گرفته خواهند شد . بسیاری از رادار های موجود مانند رادارهای مراقبتی و تعقیب هدف با تهدیدات بسیار گسترده و پیشرفته ای در میادین نبرد کنونی روبرو بوده و با آنها دست و پنجه نرم می کنند . این تهدیدات شامل موشک های ضد رادار ، گیرنده های هشدار راداری ۱ RWR ، سیستم های پشتیبانی و ردگیر جنگ الکترونیک و انواع مختلف حملات جنگ الکترونیک می باشد . تمامی این تهدیدات در پی آن می باشند که با استفاده از روش ها و تاکتیک مختلف به صورت نرم و یاسخت مانع عملکرد طبیعی یک سیستم راداری گردند .امروزه برای جلوگیری از این عمل و خنثی نمودن تهدیدات پیش روی رادارها طراحان سعی در استفاده از روشهایی می نمایند که تا حد امکان با پنهان نمودن امواج ارسالی مانع کشف و شناسایی شدن توسط گیرنده های متخاصم گردد. رادار ها برای این منظور و نیز پنهان نمودن حضور خود در میدان نبرد ، از روش هایی چون مدیریت توان امواج ارسالی ، قابلیت تغییر منظم و نامنظم فرکانس ارسالی ، تضعیف پرتوهای کناری آنتن و انواع مدولاسیون استفاده می نمایند .در مجموع به رادار هایی که از روش های فوق برای بقا و ادامه حضور خود در میادین نبرد استفاده می نمایند رادار های با احتمال پایین ردیابی 0 LPI گفته می شود . این رادار های تلاش دارند که با استفاده از تکنیک دیدن و دیده نشدن به مقابله با گیرنده های بسیار پیشرفته جنگ الکترونیک بپردازند .

رادار های نامرئی LOW PROBABILITY OF INTERCEPT (LPI) RADAR Keywords:

رادار های نامرئی LOW PROBABILITY OF INTERCEPT (LPI) RADAR authors

ایوب فلاح

کارشناس فرماندهی و کنترل دانشجوی کارشناسی ارشد سیستم اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
و 29 آبانماه1393 هرمزگان -بندرعباس ...
DETECTION AND JAMMING LOW PROBAB ILITY OF INTERCEPT (LPI) RADARS ...
ANALYSIS OF LOW PROBAB ILITY OF INTERCEPT (LPI) RADAR SIGNALS ...
LOW PROB ABILITY OF INTERC EPT ...
PULSE REPETITION FRE QUENCY 4-PULSE WIDTH ...
-ELEC TRONIC S UPP ORTMEA S U REMENT ...
S IGNAL _ T O _ NO ISERATIO ...
Dep artmentEle ctronic Warfare Division Point Mugu, CA 93042 Electronic ...
Fernando L. TaboadaS eptember 2002 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رادار های نامرئی LOW PROBABILITY OF INTERCEPT (LPI) RADAR" توسط ایوب فلاح، کارشناس فرماندهی و کنترل دانشجوی کارشناسی ارشد سیستم اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ردگیری راداری ، جنگ الکترونیک ، اقدامات ضد جنگ الکترونیک ، جمینگ ، کشف و شناسایی هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3432 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از اساسی ترین اصول پدافند غیر عامل در حوزه جنگ سخت جلوگیری از کشف و شناسایی سیستم های مورد استفاده در این حوزه می باشد . رادار ها از جمله دستگاه هایی هستند که به لحاظ ارسال امواج الکترومغناطیسی به منظور کشف و شناسایی اهداف دشمن ، خود همواره در معرض دید و کشف شدن توسط سیستم های جمع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رادار های نامرئی LOW PROBABILITY OF INTERCEPT (LPI) RADAR با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.