سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

راهکارهای ارتقای تعاملات اجتماعی در شهر تهران بر پایه نظریه مکان سوم اولدنبرگ بررسی موردی: خیابان لاله زار تهران

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,947

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UUSD01_1323

Index date: 7 June 2015

راهکارهای ارتقای تعاملات اجتماعی در شهر تهران بر پایه نظریه مکان سوم اولدنبرگ بررسی موردی: خیابان لاله زار تهران abstract

فضای شهری، بستر زندگی عمومی و اجتماعی جامعه است که دارای ارزش های انسانی می باشد .درواقع فضای شهری بستر شکل گیری حیات مدنی جامعه و تعاملات اجتماعی می باشد که در فضاهای امروزی شهرهای ما رو به افول گذاشته اند . زندگی درفضای عمومی به طور کلی به دو دسته رسمی و غیررسمی تقسیم بندی می گردد. در این میان، شیوه زندگی غیررسمی از آن جهت مورد توجه است که حیات مدنی در این گونه فضاها جریان دارد. ایده اولدنبرگ در تعریف مکان سوم، راهکاری موثر جهت شناخت زندگی غیررسمی و ارتباط آن با قلمروهای فضای عمومی است که می تواند کمکی درخور به ارتقای حیات مدنی فضاهای شهری مانماید. ماهیت وجودی مکان های سوم، در تفاوت آن ها با مکان های زندگی روزمره نهفته است . این مکان ها، در دسترس بوده و دست یابی به آرامش را فراهم می آورد و دارای مشتری های ثابت، ظاهری ساده و جوی غیرجدی است. پژوهش حاضر با استفاده از روش تحقیق کیفی و شیوه توصیفی-تحلیلی انجام گرفته است و هدف از انجام آن، به کارگیری نظریه مکان سوم اولدنبرگ تبیین آن در راستای تدوین راهکارهایی جهت بهبود حیات مدنی و تعاملات اجتماعی فضاهای شهری تهران است .

راهکارهای ارتقای تعاملات اجتماعی در شهر تهران بر پایه نظریه مکان سوم اولدنبرگ بررسی موردی: خیابان لاله زار تهران Keywords:

راهکارهای ارتقای تعاملات اجتماعی در شهر تهران بر پایه نظریه مکان سوم اولدنبرگ بررسی موردی: خیابان لاله زار تهران authors

مژده نوذری

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری، دانشگاه علم و صنعت ایران.

محمدامین شریفیان

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بزرگیان، امین، (1388)، /یده‌های خیابانی، ققنوس، تهران. ...
بهزادفر، مصطفی، (1390)، هویت شهر: نگاهی به هویت شهر تهران، ...
بهزادفر، مصطفی، و طهماسبی، ارسلان، (1392)، «شناسایی و ارزیابی مولفه‌های ...
پارسی، حمیدرضا، (1381)، «شناخت محتوای فضای شهری»، فصلنامه هنرهای زیبا ...
پامیر، سای، (1389، آفرینش مرکز شهری سرزنده اصول طراحی شهری ...
حبیبی. محسن، (1391)، قصه شهر تهران نماد شهر نوپرداز ایرانی، ...
حبیبی. محسن، (1387)، از شار تا شهر: تحلیلی تاریخی از ...
جبیبی، سید محسن، (1385)، مقدمه مکتب اصفهان در شهرسازی: دستور ...
حبیبی. محسن، و اهری، زهرا، (1387)، «لاله‌زار- عرصه تفرج از ...
لاحت، محمد صادق، و کلامی، مریم، (1387)، «تاثیر فضاهای باز ...
کارمونا، متیو؛ هیت، تیم؛ تنر، اک؛ و تیسدل، استیون، (1388)، ...
کارمونا، متیو، و تیزدل، استیو (1390)، خوانش مفاهیم طراحی شهری، ...
کوکبی، افشین، (1386)، «معیارهای ارزیابی کیفیت زندگی شهری در مراکز ...
گل، یان، (1389)، فضاهای عمومی و زندگی جمعی، ترجمه علی ...
موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، قابل دسترسی در: www.ichs.org ...
نیک فرجام، حمیدرضا، (1393)، آرشیو شخصی عکاسی از خیابان لاله‌زار. ...
Necessary activities ...
Optional activities ...
Social activities 8. Dear ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "راهکارهای ارتقای تعاملات اجتماعی در شهر تهران بر پایه نظریه مکان سوم اولدنبرگ بررسی موردی: خیابان لاله زار تهران" توسط مژده نوذری، دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری، دانشگاه علم و صنعت ایران.؛ محمدامین شریفیان، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی. نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نظریه مکان سوم، اولدنبرگ، فضاهای غیررسمی، تعاملات اجتماعی، خیابان لاله زار تهران، فضاهای شهری تهران هستند. این مقاله در تاریخ 17 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1947 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فضای شهری، بستر زندگی عمومی و اجتماعی جامعه است که دارای ارزش های انسانی می باشد .درواقع فضای شهری بستر شکل گیری حیات مدنی جامعه و تعاملات اجتماعی می باشد که در فضاهای امروزی شهرهای ما رو به افول گذاشته اند . زندگی درفضای عمومی به طور کلی به دو دسته رسمی و غیررسمی تقسیم بندی می گردد. در این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله راهکارهای ارتقای تعاملات اجتماعی در شهر تهران بر پایه نظریه مکان سوم اولدنبرگ بررسی موردی: خیابان لاله زار تهران با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.